Banjaluka

Na javnom uvidu RP centralnog gradskog područja

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da će nacrt Regulacionog plana dijela centralnog područja grada Banje Luke biti izložen na javni uvid od 18. aprila do 18. maja 2018. godine.

Nacrtom plana obuhvaćen je prostor koji se nalazi između ulica: Aleje Svetog Save, Vuka Karadžića, Jovana Dučića, Grčke, Nikole Tesle, Kninske, Bulevara Cara Dušana, Kralja Petra I Karađorđevića, Zdravka Čelara, Teodora Kolokotronisa, rijeke Crkvena, te ulica Gorana Radulovića Bimbe i Vase Pelagića, površini 49,74 ha i biće izložen na javni uvid u prostorijama Instituta za građevinarstvo „IG“ Banja Luka, u prostorijama Gradske uprave Grada Banje Luke i u prostorijama mjesnih zajednica Centar 1, Centar 2 i Bulevar, svakim radnim danom u vremenu od 8.00 do 16.00 časova. Nacrt plana je objavljen i na ovo internet stranici.

Za vrijeme trajanja javnog uvida, svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na nacrt, upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će nacrt biti izložen, ili ih dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi – Odjeljenju za prostorno uređenje.

RP „Ada Debeljaci 5“

U istom periodu, na javnom uvidu će biti i nacrt izmjene dijela Regulacionog plana „Ada Debeljaci 5“.

Nacrtom Plana obuhvaćen je prostor koji se nalazi uz Ulicu Tešana Podrugovića, a odnosi se na k.č.br. 518/3, 518/4, 518/8, 518/9, 518/14 i dio k.č.broj 518/5 K.O. Presnače (n.p.), površine 0,23 ha i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća „Urbis centar” Banja Luka – Bulevar vojvode Stepe Stepanovića br.101a, u prostorijama Gradske uprave Grada Banje Luke i u prostorijama MZ Debeljaci, svakim radnim danom u vremenu od 8.00 do 16.00 časova. Nacrt plana je objavljen i na ovo internet stranici.

Za vrijeme trajanja javnog uvida, do 18. maja 2018. godine, svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na nacrt, upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će nacrt biti izložen, ili ih dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi – Odjeljenju za prostorno uređenje .

RP „Centar Aleja“

Odjeljenje za prostorno uređenje takođe obavještava javnost, da će od 18. do 25. aprila 2018. godine na ponovni javni uvid biti izložen nacrt Regulacionog plana „Centar Aleja“.

Nacrtom ovog plana obuhvaćen je prostor koji se nalazi između ulica Mladena Stojanovića, Kralja Petra I Karađorđevića, Trive Amelice, Bulevara Srpske vojske i Aleje Svetog Save, površine 71,71 ha i biće izložen na ponovni javni uvid prostorijama preduzeća „Ruting“ Banja Luka – Ulica Prvog krajiškog korpusa br.16, u prostorijama Gradske uprave Grada Banje Luke i u prostorijama mjesnih zajednica Centar 1, Borik 2 i Rosulje, svakim radnim danom u vremenu od 8.00 do 16.00 časova. Nacrt plana je objavljen i na internet stranici grada.

Za vrijeme trajanja ponovnog javnog uvida, do 25. aprila 2017. godine svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na nacrt, upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će nacrt biti izložen, ili dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi – Odjeljenju za prostorno uređenje.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!