Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Banjaluka

Davidov otac: “Pokrenuta je nova istraga, nadam da se ćemo se uskoro okupiti mirne duše”

Na Trgu Krajine u Banjaluci i danas je održan protest “Pravda za Davida – Stop nerasvijetljenim ubistvima”. Otac pokojnog  Davida Dragičevića je istakao da je pokrenuta nova istraga o stradanju njegovog sina.

– Sinišu Kostreševića sam lično imenovao – rekao je Dragičević.

On je dodao da je dobijeno zvanično odobrenje za okupljanje u subotu.

– Svako ko u subotu napravi neki problem nije član grupe “Pravda za Davida”. Danas sam bio kod predsjednika RS Milorada Dodika, salušao je naše zahtjeve i hvala mu na tome. Ranije smo objavljivali rezultate na grupi, pa u policiji bi mi samo to predočili. Mene neće nista pokolebati, idemo do kraja! Nadam se da se bliži čas kada ćemo se moći da okupimo ovdje mirne duše, pa i da zaplačemo. Molio bih sve prisutne da u subotu budu mirni i dostojanstveni – poručio je otac nesrećnog Davida Dragičevića.

Kao glavni problem okupljeni su označili nadležno Tužilaštvo koje ne dozvoljava ocu da dođe do slika prve obdukcije.

Ovo nije jedini slučaj u kojem tužilaštvo pravi probleme. Brojni su slučajevi gdje kriminalci dobijaju uslovne i najmanje kazne, sve je to zbog tužilaštva. Tražimo pronalazak ubica i da budu osuđeni na maksimalne kazne. Tražimo i sankcionisanje svih koji su do sada opstruisali istragu oko smrti Davida – poruka je sa skupa “Pravda za Davida”.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button