Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Politika

Bajka o zlom vuku

Vjerovali ili ne, u subotu veče nije se srušilo nebo niti je nestala Republika Srpska zbog protesta koji je u Banjaluci održan u znak podrške porodici tragično stradalog mladića.

Falange „stranih plaćenika“, potpomognute „domaćim izdajnicima“ i „zavedenom ruljom“, nisu nasrnule na ustavni poredak, niti su krenule da ruše RS i njene institucije.

Nevjerovatno, ali istinito, OBA, Sipa, CIA i Mosad nisu iskoristili smrt Davida Dragičevića da obore vlast. To nisu uradili u subotu, a, što je još čudnije, nisu ni u maju 2016., kada je opozicija organizovala miting u Parku “Mladen Stojanović”.

Proteklih desetak godina ko zapete puške iščekivali smo razne obojene revolucije, koje su dramatično najavljivali oni isti koji su nezadovoljstvo građana bezbjednosnom situacijom u Banjaluci pokušali da predstave kao pripremanje državnog udara.

Bizarne analize i zloslutna predviđanja likova koji stoje iza navedenih teorija zavjere neodoljivo podsjećaju na bajku o dječaku koji je iz dosade selo plašio velikim i zlim vukom.

Nakon što su komšije, poslije bezbroj lažnih uzbuna, riješile da konačno ignorišu vragolana, jednog dana se pokvarenjak iz šume zaista pojavio. Ali avaj, prokazanom uzbunjivaču niko više nije vjerovao.

Zloslutnici koji građane Srpske već godinama spinuju pričama o revolucijama koje, evo, samo što nisu, medvjeđu uslugu čine upravo onima za čije se interese navodno bore. Ko će im vjerovati ako se, gluvo bilo, u budućnosti nešto zaista dogodi.

(Kolumna Borisa Kneževića, izvor:srpskainfo.com)

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button