Kultura

Ide na svjetsko takmičenje: Pismo učenice banjalučke OŠ “Branko Radičević” najljepše u BiH

Učenica banjalučke Osnovne škole “Branko Radičević” Sara Knežević napisala je najljepše pismo koje će BiH predstavljati na 47. međunarodnom takmičenju u pisanju pisama za mlade, koje organizuje Svjetski poštanski savez.

Međunarodni biro je za ovo takmičenje odabrao temu “Zamisli da si pismo koje putuje kroz vrijeme. Koju poruku želiš da preneseš svojim čitaocima?”.

Loading...

Pismo Kneževićeve izabrano je među 800 pisama pristiglih na adrese tri javna poštanska operatera u BiH.

Osim najljepšeg pisma koje će BiH predstavljati na svjetskom takmičenju, šestočlani žiri je juče usaglasio i izabrao još devet najuspješnijih radova, kao i specijalno priznanje za najkreativniji rad.

Najljepši rad BiH biće nagrađen sa 300 KM, drugi sa 200 KM, a trećeplasirani sa 100 KM.

Učenici ova tri rada će osim novčane nagrade dobiti i tablet računare, kao i albume sa poštanskim markama sva tri poštanska operatera, a nagrade će dobiti i njihovi nastavnici.

Svečano proglašenje pobjednika i dodjelu nagrada “Pošte Srpske” će organizovati u Banjaluci početkom oktobra povodom obilježavanja Svjetskog dana pošte.

(srpskacafe.com)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!