Politika

Tužilaštvo povuklo optužnicu protiv Davida Dragičevića

Okružno javno tužilaštvo Banjaluka povuklo je optužnicu protiv pokojnog Davida Dragičevića (21), potvrđeno je “Nezavisnim”.

Kako ističu u Tužilaštvu, njima je 22. avgusta prošle godine Policijska uprava Banjaluka dostavila izvještaj protiv Dragičevića, a zbog sumnje da je nanio lakše povrede G.J.

Loading...

“U toku postupka istrage preduzete su potrebne istražne radnje – saslušani su svjedoci, izvršeno je prepoznavanje lica, te medicinsko vještačenje”, kazali su za “Nezavisne” iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Kako dodaju, u tom predmetu istraga je okončana 28. februara ove godine, kada je podignuta optužnica protiv Dragičevića. U optužnici ga terete za tešku povredu, počinjenu na štetu G.J. 11. juna prošle godine u Banjaluci, u Ulici banjalučkog odreda, na Banj brdu.

“Nakon toga izdata je naredba i dostavljena je službi otpreme pošte Tužilaštva, te je optužnica proslijeđena Osnovnom sudu Banjaluka na potvrđivanje. Postupajući tužilac je provjerom u matičnom uredu Banjaluka utvrdio da je David Dragičević preminuo (upisan u matičnu knjigu umrlih dana 4. aprila ove godine), a zatim je povukao optužnicu”, kažu iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

(nezavisne.com)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!