Banjaluka

Servisne informacije – rođeno je 12 beba

Izvještaj za subotu 5. maj, za protekla 24 časa:

Policijska uprava Banjaluka: Evidentirana su 2 krivična djela: jedna krađa i jedno pod “ostalo”. Javni red i mir nije narušavan. Dogodilo se 6 saobraćajnih nezgoda, bez povrijeđenih lica.

Loading...

Stanica hitne pomoći: Pregledano je 78 odraslih pacijenta, 23 djece i obavljeno je 19 kućnih posjeta.

Porodilište: Obavljeno je 11 poroda, rođeno je 12 beba i to: 3 djevojčice i 9 dječaka.

Vatrogasna brigada je imala dvije intervencije (jedan požar i jedna tehnička intervencija).

Elektrokrajina: Isporuka električne energije je uredna. Zbog planiranih radova bez el. energije će biti od 10:00 do 12:00 časova dio Ulice Miloša Dujića.

Vodovod: Snabdjevanje grada vodom je uredno. Kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće. Obavještavamo vas da će se dana 05.05.2018. godine izvoditi radovi na cjevovodu u Ulici Dr. Božidara Adžije, što će u periodu od 09:00 do 18:00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u Ulici Dr. Božidara Adžije i u dijelu Ulice Filipa Kljajića Fiće.

Prognoza vremena za Grad Banjaluku: Noćas i ujutru oblačno sa kišom. Tokom prepodneva nakratko suvo, a od sredine dana pljuskovi ponovo jačaju. Popodne i uveče oblačno uz jaču kišu i pljuskove uz lokalno obilnije padavine. Vjetar slab sjeverni. Minimalna temperatura oko 14°C, a najviša dnevna do 22°C.

Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!