BanjalukaHronika

Detalji obračuna u Banjaluci: Maloljetnika udario autom, on uzvratio pucnjavom

Policija je utvrdila da je u centru Banjaluke noćas pucao sedamnaestogodišnjak, i to u vazduh, a nakon što ga je vozilom udario Nusret O. (27) iz Mostara, potvrđeno je “Nezavisnim”.

Slučaj je rasvijetljen nakon što su policajci sinoć, deset minuta prije ponoći, intervenisali pošto je u Vidovdanskoj ulici došlo do pucnjave.

Loading...

“Tu su zatekli osam lica romske nacionalnosti, koji se mogu dovesti u vezu sa zaprimljenom prijavom”, rečeno je iz banjalučke policije.

Policajci su potom utvrdili da je Nusret O. (27) iz Mostara opelom udario sedamnaestogodišnjaka, nakon čega je taj tinejdžer pucao iz pištolja u vazduh, a pištolj je poslije svega sakrio petnaestogodišnjak iz Sarajeva.

“Pištolj je naknadno pronađen i poslužiće kao dokaz u krivičnom postupku”, rekli su iz policije.

Tužilaštvo je naredilo da se sedamnaestogodišnjak ispita zbog izazivanja opasnosti odnosno pucnjave, te da se petnaestogodišnjak i još jedna djevojka iz Sarajeva ispitaju zbog prikrivanja. Takođe, naređeno je i da ispita i Nusret, zbog nanošenja povreda.

(nezavisne.com)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!