Banjaluka

Učesnici Đurđevdanskog festivala gosti Gradske uprave

Đurđevdanski festival dječije pjesme „Banja Luka 2018“ biće održan 11. maja u Sportskoj dvorani „Borik“. Učesnici i organizatori ovog festivala bili su danas, gosti Gradske uprave. Grad je i ove godine podržao festival, koji slavi 25. rođendan.

Tokom današnjeg prijema, djeca su pjevala i izrazila zadovoljstvo što su u gradu na Vrbasu i što učestvuju na festivalu.

Loading...

Inače, na ovogodišnjem festivalu nastupiće 23 đurđevdanske zvjezdice iz: Rusije, Italije, Bugarske, Slovenije, Makedonije, Crne Gore, Hrvatske , RS/BiH koji će izvesti 16 pjesama.

Takmičarski dio Festivala počinje sutra u 20 časova, a voditelj će biti Minja Subota.

Povodom 25. godišnjice Festivala u saradnji sa Poštama Srpske štampana je prikladan poštanska marka koja će se naći u zvaničnom poštanskom saobraćaju. Inače za 24 godine postojanja, za Festival je napisano oko 430 novih dječijih pjesama.

I ove godine organizator Radio-televizija Republike Srpske se odlučio da sav prihod od ulaznica ide u humanitarne svrhe, i to jednoj od dječijih ustanova u RS.

Ulaznice se mogu kupiti po simboličnoj cijeni od jedne marke.

Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!