Kultura

Violinistkinja Natalija Todorović: Koncert sa učenicima 15. maja u Banjaluci

Natalija Todorović, violinistkinja i profesor u Muzičkoj školi „Vlado Milošević“, u Banjaluci, 15. maja imaće koncert sa učenicima u banjalučkom Jevrejskom kulturnom centru.

Nakon toga sviraće sa 22. maja sa pijanistom Vladom Danićem u Laktašima, u Galeriji Centra za kulturu.

Loading...

– Autorsko veče usljediće sutradan, u Kino sali, u Tesliću. Imaću i goste – tačka koju će spremiti moja koleginica i kompozitor, Dragana Tabak. U Kulturnom centru Derventa Vlado i ja sviraćemo i 29. maja – priča Todorovićeva.

Za ovu godinu, dodaje ona, ima mnogo planova, ali „u nekim gradovima finasijski fondovi za kulturu su oskudni ili istrošeni, pa to ograničava i njene projekte“.

– Imam tri forme koncerata: duo sa violončelom, klasnični repertoar sa klavirom, te autorski koncert, pa sviram onako kako tehničke i finansijske mogućnosti dozvoljavaju. Većina kulturnih centara su obnovljeni. To su zaista lepi prostori, ali većina ih nema klavir, što je zaista veliki hendikep za violiniste i klaviriste – poručila je Todorović.

(Srpskainfo.com)

Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!