Banjaluka

Davor Dragičević: U ovom sam te, sine, ispratio dok si još disao

I danas su se brojni Banjalučani okupili na Trgu Krajine kako bi zatražili istinu i pravdu za Davida.

Davor Dragičević kazao je kako će svi saučesnici, ubice, pomagaci i jataci od 18. marta i prije, koji su organizovali ovaj zločin odgovarati istini i pravdi. Ponovio je i ove večeri da svi skupovi moraju proteći mirno i dostojanstvo, bez ekscesa.

Loading...

Davor Dragicević danas je nosio duks sina Davida.

“U ovom sam te sine ispratio dok si još disao. Ubili ste mi dušu, zatrli sjeme ugasili spavsku svijeću. Neće vam ni bog pomoći da vam spasi dušu, posto ste se vi igrali boga, konja jeste odnijela Crkvena ali Davida nije. On je mučen i ubijen sa jasnom porukom, položen je u kanalizaciju. Samo naprijed frajeri nećete jos dugo”, rekao je Davor.

I večeras je poručio da im neće oprostiti Davida i svu ostalu djecu. Možete me uhapsiti, ubiti, rekao je, nemam duše, ali zato imam srce.

“Sa onom skupštinom, sve je jasno. Sve je jedna laž, obmana, zataškavanje, i kojiki su frajeri kada poturaju svoju djecu”, istakao je i zahvalio se svima na podršci koju pružanju njemu i Davidovoj majci Suzani.

(buka.com)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!