Banjaluka

“Ni bog vam neće pomoći da spasite dušu!”

Brojni građani Banjaluke, ali i drugih gradova BiH, večeras su se po 47. put okupili na Trgu Krajine, zahtijevajući pravdu za nastradalog Davida Dragičevića.

Sa lokacije koja je već dobila neformalni naziv Davidov trg, otac mladića čije tijelo je pronađeno 24. marta je poručio kako će svi saučesnici, ubice, pomagaći i jataci koji su organizovali zločin odgovarati istini i pravdi.

Loading...

Ponovio je i ove večeri da svi skupovi moraju proteći mirno i dostojanstvo. bez ekscesa. Davor Dragicević danas je nosio duks sina Davida:

– U ovom sam te sine ispratio dok si još disao. Ubili ste mi dušu, zatrli sjeme, ugasili slavsku svijeću. Ni bog vam neće pomoći da spasite dušu, pošto ste se vi igrali boga – izjavio je Davor.

I večeras je ožalošćeni otac poručio da zločincima neće oprostiti Davida i svu ostalu djecu.

– Možete me uhapsiti, ubiti. Nemam više duše, ali zato imam srce. Sa onom Skupštinom sve je postalo jasno. Sve je jedna laž, obmana, zataškavanje. Kojiki su oni frajeri najbolje govori jer poturaju svoju djecu – poručio je Davor Dragičević, zahvalivši se svima na podršci koju pružanju njemu i Davidovoj majci Suzani.

Na prozivke da učesnici protesta “Pravda za Davida” uništavaju policiju, okupljeni su odgovorili:

– Mi našu policiju ne damo, mi našu policiju zajedno zovemo da se bori s nama.

Član grupe “Pravda za Davida” Danijela Ratešić poručila je da su navodi potpredsjednika NSRS Nenada Stevandića, koji je rekao da je “Crkvena jednom odnijela konja”, netačni i licemjerni.

– Stevandić nije nadležan ni za konje, a kamoli za ljude. On je nadležan jedino za crveni kombi u koji je gurao ljude u toku rata – istakla je Ratešić.

Na istu temu se nadovezao Davorov otac:

– Konja možda jeste odnijela Crkvena, ali Davida nije. On je mučen i ubijen sa jasnom porukom. Položen je u kanalizaciju. Samo naprijed frajeri nećete jos dugo – zaključio je Davor Dragičević.

Okupljeni na Davidovom trgu i večeras su pjevali refren Davidove pjesme “Klinac u getu”, sa visokom podignutom pesnicom u vazaduh.

(SrpskaCafe.com)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!