Banjaluka

Banjaluka: Putnici vraćeni na početnu stanicu, novac nije vraćen

Putnici koji su se protekle subote vozili na liniji broj osam Autobuska stanica – Podgora žale se da autobus, zbog obustave saobraćaja u gradu, nije mogao doći do odredišta, te su vraćeni na polaznu stanicu, a novac kojim su platili kartu nije im vraćen.

Zbog održavanja Banjalučkog polumaratona u mnogim ulicama bio je obustavljen saobraćaj, pa su autobusi preusmjeravani na alternativne pravce. Putnica Danijela Bajić kaže da je u subotu u devet časova sa suprugom ušla u “osmicu” na stanici kod Poljoprivredne škole, te da su platili karte.

– Kada smo došli pod Starčevicu, nismo imali kud i vozač nas je vratio na stanicu. Rekao je da čekamo novi polazak u 12 sati, jer nema kud da prođe. Kazao je da nam ne može vratiti novac jer je već izdao karte – rekla je Bajićeva.

Iz firme “Žak turs”, kojoj pripada ova linija, poručuju da oni koji smatraju da su oštećeni mogu doći u njihove prostorije, te će im biti vraćen novac.

– Vozač mora naplatiti kartu čim putnik uđe u autobus i ne zna šta će se dogoditi na trasi – kažu u “Žak tursu” i dodaju da su u subotu uvodili dodatne autobuse.

(glassrpske.com)

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!