Magazin

Jeste li spremni za još jednu OK avanturu?!

Magična priroda, neponovljivi ambijent, odlična zabava, najbolje druženje, vrhunski bendovi i izvođači samo su dio onoga što vas na Tjentištu očekuje 06/07/08 jula.

Peti po redu Nektar OK Fest bogatim sadržajima, programom i muzikom i ove godine učiniće Nacionalni park Sutjeska epicentrom najboljeg provoda u regionu.

Loading...

Tokom tri dana na isto toliko festivalskih bina smjenjivaće se vrhunska imena regionalne i svjetske muzičke scene. Preko 19 h odličnog muzičkog programa svakoga dana, u kombinaciji sa adrenalinskim sadržajima raftinga i planinarske šetnje, uz posjete nekim od najljepših vidikovaca i predjela u ovom nacionalnom parku, malo će kojeg posjetioca ostaviti ravnodušnim.

Prvog festivalskog dana, petak 06. juli zagrijavanje počinjemo kraj bazena na Tjentištu gdje nas na OK Summer stage-u očekuje program Bjutiful selekšn by: G Edd/Fedja Knajdl/Forniva. Zabava se nastavlja u festivalskom kampu na Sensation OK stage-u uz Laku i Zemlju Gruva. Večernji program na Jägermeister main stage-u rezervisan je za Hladno pivo, Kirila Djaikovskog i Stereo MC’s.

Drugoga dana u subotu, 07. jula publika će ponovo kraj bazena imati priliku da vrelo ljetno popodne provede u odličnoj atmosferi u okviru programa Back to roots by: DJ Umbo/Audio InFunktion. Obojeni program i Atheist Rap uz čvršći zvuk dočekaće OK kampere i pripremiti ih za drugo festivalsko veče na glavnoj bini uz Letu štuke, Jinx i Gibonnija.

Vrhunac odlične atmosfere i dobrog provoda donosi i poslednji festivalski dan, nedjelja 08. juli koju započinjemo na Closing Summer stage by: Nebs Jack/Stefan Ivanković/Nikola Todorović . Tačno u 17:00 selimo se na Sesation OK stage gdje nas očekuju Ritam nereda i Orthodox celts. Nešto hladnije večeri na Tjentištu sigurno će rasplesati i zagrijati Elemental, S.A.R.S. i Rudimental u finišu festivalskog programa na Jägermeister main stage-u.

Kako ne biste propustili ovu fenomenalnu OK avanturu, koja uskoro donosi i još novih sadržaja, rezervišite svoje mjesto u OK kampu na vrijeme. Trenutno su u ponudi OK kamp paketi i to:

Paket III / kamp + ulaznica + prevoz/ – 70,00 KM

OK kamp / kamp + ulaznica/ – 35,00 KM

Prijave, informacije i sve novosti o našim aktuelnim paketima možete pronaći na zvaničnoj web stranici festivala: http://okfest.net/#paketi.

Banka partner Nektar OK Festa je Addiko Bank, a prijatelj festivala kompanija m:tel.

Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!