Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Kultura

Branko Đurić: Nemam više snova, ostvario sam i one najluđe

Branko Đurić Đuro i Rene Bitorajac, otvorili su pozorište u Zagrebu. Glumci su zamislili teatar kao multifunkcionalno nezavisno mjesto u kojem će biti igrane predstave, gdje će se raditi koprodukcije, a imaće i svoj kabaretski i burleskni program te koncerte.

Pozorište je nazvano “Luda kuća”.

“Tri su načina korištenja dvorane. Prvi je klasični pozorišni sa sjedištima i tada imamo kapacitet 400 mjesta. Tu je i kabaretski način sa stolovima oko kojih su po četiri stolice, a za predstave se služi piće – na taj način možemo primiti 290 ljudi. Treći je koncertni, bez stolica, tada nam je kapacitet 600 mjesta”, kazao je Đuro.

“Cilj nam je igrati naše predstave, okupljati mlade i talentirane autore koji vibriraju slično kao nas dvojica i žele zabaviti publiku kvalitetnom komedijom. Ne želimo svoje goste podcjenjivati jeftinim forama”, dodao je on.

Đuro je jedan od najpopularnijih komičara u regionu. Rado je viđen glumac u Italiji u kojoj je igrao u petnaestak filmova. Kaže da je zadovoljan svojom karijerom, i da više nema snova.

“Ostvario sam i najluđe snove. Igrao sam s Reneom glavnu ulogu u “Ničijoj zemlji” koja je dobila Oskara. “Naša mala klinika” je gledana u regiji i najuspješnija serija koju sam radio u tri verzije – slovensku, hrvatsku i srpsku. Moj film „Kajmak i marmelada“ najgledaniji je slovenski film, porazio je čak i „Kekeca“. Nemam više mnogo želja. Jedina želja mi je ista kao što je bila i na početku – da radim s normalnim ljudima s kojima bih se i privatno družio. I beskrajno uživam”, ispričao je slavni Sarajlija sa adresom u Ljubljani.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button