Magazin

Banjaluka: “Gospođe” da se dogovore kojim danom će prosipati vodu

Ljuti stanari zgrade u Boriku napisali su poruku za komšinice sa sedmog i desetog sprata u kojoj su ih “zamolili” da im najave kada će prati svoje balkone, kako bi se oni spremili na to.

-Zamoljavamo “gospođe” sa 7. i 10. sprata, stanovi 35 i 50, da se dogovore kojim će danom prosipati vodu kroz prozor i prati balkone kako bismo svi mi ispod vas mogli, poslije vaših radnji oprati svoje balkone, prozore i skloniti veš sa istih jer ga zalijete i uprljate. Nema smisla više!!! – poruka je koja stoji u zgradi u Ulici Novice Cerovića.

Loading...

Stanari kažu da komšinice sa tih spratova toliko često peru balkone i prosipaju vodu, da više nisu sigurni kada smiju ostaviti veš da se suši na svojim balkonima.

– Nema smisla da nam njihova prljava voda kaplje po prozorima i vešu. Uopšte nemaju osjećaj da ispod njih ima još ljudi i da nisu same u zgradi. Voda se može prosuti i u wc šolju, a balkon prati bez da sve okolo pokvase.

Ne razumijem kako mogu biti toliko nekulturne – prokomentarisala je jedna od stanarki ove zgrade.

(SrpskaInfo.com)

Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!