Magazin

U Domu omladine trodnevni Festival cvijeća

Sve je spremno za „Banjalučki festival cvijeća“, koji će biti održan od 17. do 19. maja u Domu omladine. Otvaranje festivala zakazano je za 17. maj, u 13.30 časova, uz pozdravne govore i nastup učenika Muzičke škole „Vlado Milošević“.

Na ovom prvom festivalu učestvovaće 12 izlagača, koji u svojoj ponudi imaju veliki izbor cvijeća, biljaka, sadnica, cvjetnih aranžmana, opereme za hortikulturu, kao i dekorativni sadni materijal.

Loading...

-Prva dva dana su izložbenog karaktera, a treći dan je zamišljen kao prodajna izložba cvijeća, kada će svi posjetioci imati priliku da kupuju po sniženim cijenama, ali i da dobiju savjete stručnjaka, pa i određene poklone – kazao je načelnik Odjeljenja za komunalne poslove Petar Bilčar.

Kako je naveo, izlagači su već ušli u prostor Doma omladine, vrijedno pripremaju svoje prostore kako bi sve bilo potpuno spremno za svečano otvaranje ove manifestacije.

-Željeli smo da vratimo Festival cvijeća po uzoru na nekadašnji koji je bio čuvena manifestacija posvećena cvijeću u regionu. Ovo je svakako dobra prilika da se naš grad promoviše kao grad zelenila, a Festival je i dodatni sadržaj kako za naše sugrađane tako i za turiste – naglasio je Bilčar i pozvao sve da posjete Dom omladine od 17. do 19. maja gdje ih očekuje prava cvjetna oaza.

Banjalučki festival cvijeća imaće i bogat prateći program, a izdvajamo školu aranžiranja koja će biti održana 17. i 18. maja, od 16 do 17 časova.

Podsjećamo da je u susret ovom festivalu i centar grada dobio „cvjetno ruho“, odnosno u centralnoj gradskoj pješačkoj zoni postavljene su velike žardinjere, u kojima je zasađeno sezonsko cvijeće i stablo duda padajuće forme.

Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!