Magazin

Pop art market – kreativci pomažu napuštenim psima

Dizajn buvljak “Pop art market” organizuje dva izložbeno-prodajna sajma, a dio zarade od prodaje rukotvorina će biti doniran Udruženju za zaštitu životinja “Kerber” kao podrška brizi za napuštene životinje u skloništu ovog udruženja.

Mini-bazar sa šest izlagača biće održan sutra u kafeu “Joko” od deset do 14 časova, a posjetioci će moći na jednom od štandova da kupe domaće kolačiće i tako podrže rad Udruženja “Kerber”. Za dobrobit životinja biće doniran i dio zarade sa “Pop art marketa” u Domu omladine, koji će biti održan 9. juna, a na kome će se očekuje oko 25 izlagača.

– Cilj naših marketa jeste da se umjetnici, dizajneri i kreativci predstave publici, a posjetioci imaju priliku da upoznaju osobu koja je napravila razne rukotvorine, da saznaju koliko truda je uloženo u njegovu izradu i sve ono što ne mogu da saznaju kupujući fabričke proizvode – rekla je članica “Pop art marketa” tima Lejla Tulić za Glas Srpske.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!