BanjalukaKulturaMagazin

Moto Fest, Banjaluka 2018: Dva dana odličnog programa i uživanja za bajkere (FOTO)

MK Stršljen i Banjaluka opravdali su ulogu odličnog domaćina velikom broju bajkera koji su tokom dva dana prodefilovali banjalučkim ulicama i uživali u sadržaju i programu drugog po redu Moto Festa.

Jučerašnjim velikim moto defileom kroz Banjaluku, moto sajmom, stunt vožnjama, te odličnim nastupima bendova DLM, Daddy Cool, Zabranjeno pušenje i Brkovi, završena je još jedna moto avantura u kojoj je uživao veliki broj bajkera iz BiH i Evrope. Članovi preko 60 moto klubova iz cijele regije došli su da daju prodršku i uživaju u bogatom programu ovog događaja.

Loading...
foto: Vedran Ševčuk
Kako je to izgledalo u petak, možete pogledati na ovoj objavi.

Dva dana odlične zabave, uživanja u dobroj muzici vrhunskih izvođača, izložbi najpoznatijih moto brendova u svijetu, akrobacija majstora stunt vožnji i veličanstveni moto defile kroz Banjaluku i ove godine učinili su grad glavnim centrom okupljanja bajkera iz cijele regije, ali i šire. Završno veče krunisano je i vatrometom koji je osvjetlivši nebo iznad Banjaluke bio svojevrsna zahvalnica svima onima koji su svojim prisustvom i dobrom energijom podržali i ispratili ovaj događaj, ali i poziv da nas u narednoj godini bude još više.

I ove godine Moto Fest, Banjaluka je napravio iskorak više u realizaciji glavnog cilja ovog događaja, a to je razvoj i unapređenje moto turizma i moto sporta u gradu na Vrbasu. Zasigurno MK Stršljen će i u budućnosti nastaviti da kroz program i sadržaje Moto Festa, svoje aktivnosti usmjeri u ovom pravcu.

Sve najave i informacije o programu i druženju za narednu godinu možete da pratite na zvaničnoj stranici Moto Festa www.motofestbl.com, a mi se vidimo na Moto Festu, Banjaluka 2019.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!