BanjalukaMagazinSport

Pole Sport Studio: prvi registrovani pole dance klub u BiH

Pole dance je oblik fitnessa, koji je prošle godine (decembar 2017) priznat kao sport, a koji kombinuje gimnastiku, vježbe snage, fleksibilnost i ples na vertikalnoj šipci. U Pole Sportu nema polnih ni starosnih ograničenja. Namijenjen je svima koji žele da probaju nešto novo, da treniraju cijelo tijelo na zabavan način, gdje je svaki trening drugačiji. Postojimo vec 3 godine u Banjaluci i svi zainteresovani mogu da nam se jave putem nasih stranica.

Pole Sport Studio je prvi registrovani klub, kako u našem gradu, tako i u cijeloj BiH i RS. Pole sport nije jednostavan kao što izgleda. Za sve one koji misle da jeste, izazivamo ih da dođu, da pokušaju, kako bismo ih razuvjerili. Mi u našem klubu Pole dance promovišemo kao sport, iako smo imale ponuda da plešemo javno. To nije u našem interesu, jer smo u tome isključivo radi treninga i ličnog zadovoljstva.

Loading...

Na treninzima je zastupljenija ženska populacija, iako smo imali par muškaraca, tako da nam je dobro došao i muški dio populacije. Ženama prija ovakav trening, jer bude svoju senzualnost, povećavaju samopouzdanje, zabavljaju se, jačaju i vježbaju. Iako je prijašnje sportsko iskustvo prednost, nije neophodno, jer se sve uči na treninzima i postepeno se napreduje.

Osim što Pole Sport utiče na trbušne mišiće, jer kao rekvizit koristimo vlastitu tjelesnu težinu prilikom vježbanja, takođe utiče i na cijelu muskulaturu ljudskog tijela, popravlja držanje i čini mišiće zategnutijim i izduženijim.

Prednosti plesa oko šipke su mnogobrojne, a mi ćemo nabrojati samo neke:

  • Vaše tijelo će biti u stanju da radi nevjerovatne stvari
  • Pomaže kod mršavljenja
  • U plesu oko šipke učestvuju svi mišići
  • Bićete snažni kako fizički, tako i psihički
  • Izgledaćete sexy
  • Nema fizičkih prepreka za bavljenje Pole Sportom. Svi su dobrodošli i svi su prihvaćeni
  • Postaćete fleksibilniji
  • Naučićete nove pokrete, elemente i td.

Mi kombinujemo S factor i Pole dance i nastojimo da svaki trening bude zanimljiv, inovativan i da djevojke odlaze zadovoljne. Ako vježbanje nije ono što vas usrećuje, ako vam je dosta klasičnih treninga, dođite da probate nešto drugačije.

Sve informacije vezane za treninge možete dobiti na našim stranicama na Facebooku i Instagramu: Pole Sport Studio Banja Luka ili na broj telefona +387 66 943 052
Mi plešemo, zabavljamo se, družimo se i otkrivamo nove mogućnosti našeg tijela, a Vi?

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!