Kultura

Bajaga & Instruktori objavili spot za pjesmu “Bilo bi lako” (VIDEO)

Poznata grupa Bajaga & Instruktori objavili su romantični videospot za pjesmu “Bilo bi lako”. Pjesma je već hit među obožavateljima širom bivše Jugoslavije, a reakcije su samo pozitivne.

Pjesma za koju je muziku i tekst napisao Momčilo Bajagić Bajaga, a aranžman pjesme potpisuju Saša Lokner i Žika Milenković.

Loading...

Režija spota je, kao i u prethodnom videospotu, povjerena Vuku Protiću.

“U sali lom” je dvanaesti album Bajage & Instruktora na kojem se nalazi devet novih pjesama nošenih prepoznatljivim Bajaginim vokalom i nepogrešivom rock poetikom.

Album je sniman u studiju “O” Olivera Jovanovića pod producentskom palicom Saše Habića koji je producirao njihove legendarne albume “Sa druge strane jastuka”, “Jahači magle” i “Prodavnica tajni”. U glasovitom studiju “Abbey Road” u Londonu napravljena je postprodukcija, a za dizajn omota zaslužan je Marko Vajagić.

Od gostiju na albumu tu su prekaljeni muzičari i dugogodišnji prijatelji benda: Saša Ranđelović Ranđa (gitara), Davor Rodik (pedal steel gitara), Marko Kuzmanović (bubnjevi) i Nikola Vranjković (gitara).

Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!