Magazin

Međunarodna manifestacija “Loptarija”: Trg Krajine pretvoren u dječiji poligon zabave i igre (FOTO)

Trg Krajine danas je pravo mjesto dječije igre i zabave, čak 200 osnovaca i predškolaca “odmjerava snage” na međunarodnoj manifestaciji “Loptarija” koja se održava u centru grada.

Mališani naprosto uživaju u zanimljivim igrama spretnosti, pokaži šta znaš, fer-plej, i ti profesore, fudbal tri na tri, ekologija, vragolije, pjevačke i plesne predstave.

Loading...

Trg je pretvoren u pravi poligon sa vještačkom travom i sportskim rekvizitima, pored osam osnovnih škola u ovom sportsko-edukativnom događaju učestvuju i mališani iz četiri vrtića.

Dječija graja privukla je i pažnju brojnih prolaznika, koji su se pridružili u navijanju.

Ovaj projekat realizuje se u čak devet zemalja: Sloveniji, Italiji, Austriji, Mađarskoj, Hrvatskoj, Makedoniji, Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, a prvi put se održava u Banjaluci. Koordinator projekta je Osnovna škola „Ivo Andrić“ zajedno sa Gradskom upravom. Uz ovu školu, učestvuju i učenici iz škola: „Branislav Nušić“, „Jovan Cvijić“, „Zmaj Jova Jovanović“, „Vuk Stefanović Karadžić“, „Branko Ćopić“, „Branko Radičević“ i „Miloš Crnjanski“, te vrtića: „Dora“, „Bubamara“, „Plavi čuperak“ i „Naša djeca“.

(srpskainfo)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!