Kultura

Nektar OK Fest 2018: Nova akcija, budi OK frend

Nektar OK Fest donosi još OK vijesti za vas. Od danas (08. juna) aktivna je OK AKCIJA koju možete iskoristiti i podijeliti sa prijateljima. I ove godine donosimo posebne pogodnosti za sve one koji će 06/07/08 jula na Tjentištu uživati u dobrom društvu.

Paket “OK kamp prijatelj/OK kamp + ulaznica” 4 + 1 gratis = 140,00 KM. Po cijeni 4 paketa za boravak u festivalskom kampu i mogućnost prisustva svim koncertima unutar festivalske zone na Tjetištu, 5 prijatelja imaće priliku da se druži na Nektar OK Festu 2018.

Paket “OK kamp prijatelj/ OK kamp + ulaznica + prevoz” 4 + 1 gratis = 280,00 KM. Oni koji žele da zajedno sa nama putuju do Tjentišta imaju takođe mogućnost izbora paketa koji uključuje i prevoz iz većih gradskih centara u BiH do Tjentišta i nazad, uz boravak u festivalskom kampu i provod na koncertima. I u ovoj opciji 5 prijatelja uživa u OK avanturi po cijeni 4 paketa.

OK AKCIJA aktuelna je u narednih sedam dana tj. do 15 juna. Sve info ovoj posebnoj ponudi saznajte na www.okfest.net/#paketi

Ako ste se na trenutak zamislili zašto okupiti ekipu i krenuti u OK avanturu na Tjentište, daćemo vam više nego jedan razlog – uživanje u jednistvenom ambijentu jednog od najstarijih, najvećih, ali zasigurno i najljepših nacionalnih parkova u regiji; rafting avantura najdubljim evropskim kanjonom rijeke Tare; posjeta najljepšim vidikovcima i predjelima NP Sutjeska i naravno uživanje u preko 19h odličnog muzičkog programa na čak tri festivalska stage-a.

Jägermeister main stage: Stereo MC’s – Rudimental DJ set – Gibonni – Kiril Djaikovski – Hladno pivo – Jinx – Letu Štuke – S.A.R.S. – Elemental

Sensation OK stage: Laka – Zemlja gruva – Atheist rap – Obojeni program – Orthodox Celts – Ritam nereda

OK Summer Stage: G Edd – Fedja Knajdl – Forniva – DJ Umbo – Audio InFunktion – Nebs Jack – Stefan Ivanković – Nikola Todorović

A za sam finiš svakoga dana zaduženi su odlični izvođači koji nas čekaju na OK After Party koji će se i ove godine održati u OK kampu – Vukašin/Irie FM, Sergej Trifunović, Vasil Hadžimanov, Remi/Elemental, Gile/Električni orgazam, Mika The Kawiar.

Okupi ekipu i pođi u još jednu OK avanturu. Budi OK friend!!!

Nektar OK Fest i ove godine prate, banka partner festivala Addiko Bank i prijatelj festivala kompanija m:tel.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!