Magazin

Horoskop za 10. jun

Ovan

Potrudite se da se ubrzate sa odrađivanjem obaveza koje su vezane za posao. Ne zapostavljajte privatni život, jer je bitno da se družite, da se zabavite, da se opustite. Nemojte zbog posla ugrožavati svoje zdravlje.

Loading...

Bik

Mogući su iznenadni troškovi. Dobar je dan za završavanje svih obaveza koje imate. Bilo bi dobro da organizujete nedjelju pred Vama. Nećete više biti toliko nervozni oko svega.

Blizanci

Idealan je dan za ljubav, pokušajte da obradujete partnera nekim poklonom. Slobodni, niste raspoloženi za flert. Radije biste proveli neko vrijeme sa prijateljima.

Rak

Imate dosta novih ideja. Idealno je vrijeme za nove početke. Imate dosta energije za rad, fokusirani ste, što će doprineti današnjem uspjehu. Budite uporni i ne dozvolite da Vas iko ometa u planovima koje imate.

Lav

Zauzeti, posvetite se više partneru. Slobodni, nemojte imati previše povjerenja u ljude koje ne znate dobro. Malo diskrecije nije na odmet.

Djevica

Komunikativniji ste nego obično. Možete biti napeti zbog toga što neke stvari na poslu ne idu kako ste planirali. Danas je bitno da budete odgovorni.

Vaga

Odlični su aspekti za dogovore, kompromise,nove početke u svim oblastima. Dajte sve od sebe da ugodite partneru. Na poslu će sve biti kako treba i sve će Vam ići od ruke.

Škorpija

Preporuka je da ovaj dan iskoristite za neki kraći put. Posvetite se poslu. Sporije će Vam ići sve nego inače, pa budite strpljivi i uporni.

Strijelac

Danas bi trebalo da se bavite nekom aktivnošću, sportom. Nemojte biti pasivni. Dajte sve od sebe da upoznate nove ljude ili da vrijeme provedete sa prijateljima.

Jarac

Potrudite se da se posvetite privatnom životu. Stavite svoje obaveze na prvo mjesto, ne morate stalno činiti usluge drugima. Organizujte bolje dan da biste imali više vremena za odmor.

Vodolija

Očekujte pomoć od neke bliske osobe u vezi sa problemom koji imate na poslu ili privatnom životu. Komunikativni ste i sjajno raspoloženi. Danas možete dobiti dobre vijesti u vezi sa napretkom.

Ribe

Iskoristite dan za završavanje započetih obaveza Ako ste slobodni, trebalo bi da idete do grada ili do prijatelja sa partnerom. Slobodni, strastveni ste. Posvetite više vremena svom zdravlju.

mondo.rs

 

Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!