Politika

Izmjene u odvijanju saobraćaja kroz kanjon Tijesno

Kroz kanjon Tijesno na dijelu magistralnog puta Karanovac-Crna Rijeka danas će biti izmijenjen režim vožnje zbog Svjetskog kupa u kajaku i kanuu na divljim vodama “Banjaluka-Vrbas 2018”, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Saobraćaj će se na ovoj dionici odvijati naizmjenično, jednom trakom uz kontrolu saobraćaja. Izmjene će biti na snazi do večeras do 19.30 časova.

Loading...

Zbog izgradnje kružne raskrsnice Ilićka, na dijelu magistralnog puta gdje se spajaju ulice Bijeljinska i Ilićka jedan od sutra do 26. jula biće izmijenjen režim odvijanja saobraćaja u gradskom području Brčkog.

Mole se učesnici u saobraćaju da se pridržavaju uputstva dobijenih vertikalnom saobraćajnom signalizacijom i od radnika na terenu.

I dalje se usporeno vozi na magistralnim putevima u Brčkom zbog izgradnje obilaznice oko grada, kroz grad Bijeljinu i na magistralnom putu Sarajevo-Foča na lokalitetu Sijeračke stijene.

Zbog priprema za izvođenje radova na magistralnim putnim pravcima Modriča-Karuše na granici Republike Srpske i FBiH i Derventa-Šešlije vozila saobraćaju jednom trakom.

Zbog izgradnje auto-puta na magistralnom putu Klašnice-Prnjavor u mjestu Hrvaćani saobraćaj je preusmjeren na privremenu obilaznicu u neposrednoj blizini, a na magistralnom putu Klašnice jedan-Prnjavor-Gornja Vijaka na snazi je izmjena saobraćaja zbog izgradnje kružne raskrsnice u Prnjavoru.

U toku je izgradnja mosta preko rijeke Zovidolke na regionalnom putu Nevesinje-Berkovići u mjestu Zovi Do, pa vozila saobraćaju preko privremeno izgrađenog mosta u neposrednoj blizini.

Zbog izgradnje kružne raskrsnice u Istočnom Novom Sarajevu na regionalnom putu Kula-Vrace na granici Republike Srpske i FBiH izmijenjen je režim saobraćaja na ukrštanju ulica Ive Andrića, Nikole Tesle i Vojvode Radomira Putnika.

Na regionalnom putu Teslić-Podjezera u mjestu Žeželja na granici Republike Srpske i FBiH zbog oštećenja mosta preko rijeke Žeželje zabranjen je saobraćaj za vozila čija ukupna masa prelazi pet tona.

Zabrana saobraćaja za vozila mase veće od 3,5 tona na snazi je i na putu Doboj-manastir na Ozrenu zbog oštećenja mosta na rijeci Јadrini.

Na regionalnom putu Površnice-Lopare saobraćaj teretnih vozila je preusmjeren na putni pravac Lopare-Priboj-Banj Brdo. Predviđeno da radovi traju do 30. juna.

U Banjaluci su na snazi obustave i izmjene u odvijanju saobraćaja u ulicama gdje su u toku radovi na saobraćajnoj infrastrukturi.

Na području Federacije /FBiH/ na auto-putu Lepenica-Tarčin zbog radova na potpornom zidu saobraćaj se odvija preticajnom trakom, uz ograničenje brzine od 60 kilometara na čas.

I dalje je u toku sanacija klizišta kod tunela Igman na dionici auto-puta Sarajevo zapad-Lepenica zbog čega je saobraćaj iz vozne preusmjeren u preticajnu traku, a radovi su aktuelni i na lokalitetu Treševine, zbog čega je usporen saobraćaj.

Zbog sanacionih radova na pasareli petlje Podlugovi saobraćaj se odvija naizmjenično, jednom trakom.

Na graničnim prelazima zadržavanja jutros nisu duža od 30 minuta.

Zbog radova na crnogorskoj strani do 15. juna svakodnevno od 9.00 do 13.00 časova obustavljen je saobraćaj na dionici regionalnog puta Vraćenovići-Petrovići, pa se u tom terminu ne savjetuje korištenje graničnog prelaza Deleuša-Vraćenovići.

Srna

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!