Banjaluka

Poziv za besplatnu obuku operatera za rad na CNC mašinama

Udruženje građana Mreža novih ideja objavilo je javni poziv za besplatnu obuku sedam operatera za rad na CNC mašinama, koja će se polovinom avgusta realizovati u prostorijama Mašinskog fakulteta u Banjoj Luci.

Javni poziv je otvoren do 15. jula 2018. godine, a prijaviti se mogu nezaposlena lica prijavljena na Birou za zapošljavanje RS – Filijala Banja Luka sa mjestom prebivališta na području grada i da nisu starija od 30 godina.

Loading...

„Obuka novih CNC operatera, putem prilagođenih materijala i praktične komponente, predstavlja aktivnost UG Mreža novih ideja, kako bi se mladim nezaposlenim osobama pružila prilika da aktivnije i sa širim dijapazonom mogućnosti i vještina učestvuju na tržištu rada, te pronađu zaposlenje u što kraćem vremenskom roku. Tome u prilog govori i činjenica da su operateri CNC mašina deficitaran kadar na tržištu rada u RS i BiH“, saopštili su iz ovog udruženja.

Biografiju i motivaciono pismo potrebno je poslati putem elektrosnke pošte na adresu: .@.

Više informacija o obuci možete saznati na zvaničnoj fejsbuk stranici UG Mreža novih ideja.

Grad Banja Luka je finansijski podržao ovaj projekat.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!