Magazin

ASTROLOGIJA Dnevni horoskop za 19. Juni 2018: Blizancima se smiješi romansa sa jednom Vagom, Lav vizionarski nastrojen, Škorpiju saradnici ne prepoznaju…

OVAN
POSAO: Ušli ste u nestabilan period. Moguće je kašnjenje nekih isplata ili odlaganje ugovorenih poslova. Potrudite se da se prilagodite situaciji ili da osmislite rezervni plan prihoda.
LJUBAV: Sreća je pa partner ima veliko povjerenje u vas. Ako vas direktno ne bude obasipao pažnjom učinit će to na diskretan način.
ZDRAVLJE: Noge kao da vas izdaju.

BIK
POSAO: Saradnici se polako uklapaju u vaš sistem rada. To se desilo pošto su se uvjerili koliku radnu energiju imate. Ipak, moguća je promjena posla, pošto je još neko vidio vaše zalaganje.
LJUBAV: Zaželjeli ste se promjene. Neko vam golica maštu i na pomolu je nova veza ili avantura.
ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Loading...

BLIZANCI
POSAO: Moguće je da ćete danas izuzetno sarađivati sa Ribama ili jednim Rakom. Posvećeni ste poslu i zajedničkim idejama. Imate sjajnu radnu energiju i dosta svježih ideja.
LJUBAV: Današnji dan je kao stvoren za slobodne Blizance. Moguća romansa sa jednom Vagom. U svakom slučaju dan je pun zanimljivih situacija.
ZDRAVLJE: Prekontrolišite vid.

RAK
POSAO: Osjećate se poletno i to je najvažnije. Period teške finansijske situacije je iza vas. Stvari će se polako vraćati u normalu. Ali, najvažnije je da ne dozvolite da vaša radna energija opada.
LJUBAV: Dosta sigurnosti vam ulijeva osoba koja je pored vas i to vas čini rasterećenim. Vi ćete uzvratiti više nego što partner očekuje.
ZDRAVLJE: Ne dižite teške terete.

LAV
POSAO: Danas će vam jedan Ovan biti dobar saradnik. Vi gledate u budućnost. Vizionarski ste nastrojeni. Sve što činite, gledate barem nekoliko koraka unaprijed.
LJUBAV: Lavovi danas mogu biti usamljeni. Jedino ko će moći potpuno da vas razumije jeste vaš horoskopski znak Lav.
ZDRAVLJE: Problemi sa ušima.

DJEVICA
POSAO: Kada je posao u pitanju vi ste današnji dan počeli još juče. Ništa ne prepuštate slučaju, pošto ste nedavno platili cijenu zbog nemara nekih kolega. Dobre prilike se javljaju za započinjanje privatnog posla.
LJUBAV: Ponovo ste zapali u monotoniju na emotivnom planu. Srećom, poznanstvo sa osobom stranog porijekla može to da promijeni.
ZDRAVLJE: Bez problema.

VAGA
POSAO: Danas niste ona osoba koja vuče konce u poslu. Ali, pratite rad ekipe i “pokrivate” rupe. Taj dio posla nije odmah vidljiv, ali je veoma koristan. Benefiti će isplivati kasnije.
LJUBAV: Niste danas u raspoloženju da dijelite emocije. Gledali bi ste film ili išli u provod, ali samo tamo gdje vi hoćete, Neko pored vas može da se osjeća zapostavljeno i da vam to nabija na nos.
ZDRAVLJE: Poremećaj rada žijezda.

ŠKORPIJA
POSAO: Vi ste danas u svojim mislima. Saradnici vas ne prepoznaju. Oni ne znaju da ste vi u mislima negdje daleko. Moguće je da ćete dogovoriti put u inostranstvo.
LJUBAV: Šarmirate sve oko sebe. Moguće je da ćete biti fatalni za neke osobe rođene u znaku Strijelac ili Lav.
ZDRAVLJE: Problemi sa plućima.

STRIJELAC
POSAO: Ovo može da bude jedan od vaših naopakih dana. Često nećete ni kako vi hoćete. Kolege ne mogu da uspostave komunikaciju sa vama.
LJUBAV: Previše ste stogi prema partneru. Uočavate sve njegove mane, pa i one koje ne postoje. Probajte da relaksirate komunikaciju.
ZDRAVLJE: Posjetite kardiologa.

JARAC
POSAO: Intuicija i pozizivna energija vas vode ka vrhu. Pazite kome otkrivate tajne. Neko bi mogao da na vašu štetu iskoristi informacije koje ste u bezbrižnom i neobaveznom razgovoru pomenuli.
LJUBAV: Niste sitničavi i to je ono što partneru danas prija. Puštate da stvari teku svojim tokom.
ZDRAVLJE: Kosti i zzglobovi su osjetljivi.

VODOLIJA
POSAO: Vaša inteligencija proizvodi mnogo inventivnih rješenja. Neka su već usvojena, druga će doći na red. Nemojte da se potresete ako za neke ideje vaši nadređeni nemaju sluha.
LJUBAV: Emitujete dosta topline prema partneru. On prosto ne zna kako da se postavi. Vaša nježnost ne poznaje granice.
ZDRAVLJE: Nervoza.

RIBE
POSAO: Period napetosti je prošao. Prethodnih dana kao da niste bili svoji. Niste mogli da se skoncentrišete na najprostije zadatke. Polako izlazite iz te faze.
LJUBAV: Nježni ste i raspoloženi za romantične trenutke. Dopada vam se vaš partner i dopada vam se zajednička prošlost.
ZDRAVLJE: Pazite na sinuse.

(aura.ba)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!