Sport

Šaćiri: Ne plašimo se Srbije, možemo svakog da pobijedimo

Švicarski fudbalski reprezentativac Đerdan Šaćiri poručio da javnost mora više da je respektuje njegovu selekciju i da se ne plaši predstojećeg duela sa Srbijom na Mundijalu u Rusiji.

Nakon remija sa Brazilom na startu takmičenja Švicarci u petak igraju sa „orlovima“, a nakon toga imaju još meč sa Kostarikom.

– Mislim da nije preveliki pritisak na nama. Nikoga se ne plašimo, imamo kvalitet svakoga da pobijedimo. Znamo naše sposobnosti, imamo odlične igrače koji igraju u najjačim ligama godinama. Protiv Španije (prijateljska utakmica prim. aut) i Brazila pokazali smo koliko možemo. Sada je fokus na Srbiji i vjerujemo u pozitivan rezultat – rekao je Šaćiri, a prenose lokalni mediji.

On je rođen u Gnjilanu na Kosmetu prije 26 godina, a smatra da Švicarska može da odigra i bolje nego u remiju protiv Brazila (1:1).

– Naš cilj je da pobijedimo svakog, čak i Brazil. Remi je pravedan rezultat i dobar za nas, ali sada nam preostaju dvije teške utakmice. Optimisti smo, uz istu partiju protiv Srbije i Kostarike možemo do nokaut faze – dodao je on.

Fudbaler engleskog Stouka pozvao je sve da više cijene švicarsku selekciju jer osjeća da nije dovoljno poštovana.

– Nadam se da će ljudi sada početi da nas shvataju ozbiljnije. Osjećam da postoji nedostatak priznanja i to je šteta. Bili smo odlični protiv Brazila, a prije toga smo izgubili samo jednom – zaključio je brzonogi igrač.

(srpskainfo)

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!