Banjaluka

Najvažnije servisne informacije i izvještaji dežurnih službi.

Električna energija

Elektrokrajina – snabdijevanje grada električnom energijom danas je uredno. Za danas su planirana sljedeća isključenja:

od 08,30 do 13,00 časova – dijelovi ulica: Desanke Maksimović, Josifa Pančića, Stevana Prvovjenčanog i Sime Miljuša;
od 08,30 do 10,30 časova – dio naselja Priječani;
od 11,00 do 13,30 časova – dio naselja Česma;
od 10,00 do 11,00 časova – dijelovi naselja: Saračica, Pavlovac, Motike i Jošikova voda (povremena isključenja u trajanju do pola časa);
od 09,00 do 14,00 časova – dijelovi ulica: Jevrejske, Branka Popovića, Vojvode Prijezde i Kralja Petra I Karađorđevića.
zbog kvara na visokonaponskom energetskom kablu, sinoć od 23,45 časova, bez električne energije je naselje Stričići. Radovi na otklanjanju ovoga kvara su u toku.

Loading...

Voda

Vodovod – snabdijevanje grada vodom jutros je uredno, a kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Obavještenje: Zbog radova na cjevovodu u Bilećkoj ulici, u vremenu od 9,00 do 18,00 časova, danas će privremeno biti prekinuto vodosnabdijevanje potrošača u dijelu pomenute ulice.

Dežurne službe

Policijska uprava Banja Luka – evidentirana su tri krivična djela. Javni red i mir nije narušavan. Dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda, u kojima nije bilo povrijeđenih lica.

Služba hitne pomoći – pregledana su 103 pacijenta i obavljeno je 18 kućnih posjeta.

Ginekološko – akušerska klinika – rođeno je šest beba: šest dječaka.

Vatrogasna jedinica – nije bilo intervencija.

Prognoza vremena RHMZ

malo toplije vrijeme uz sunčane periode i promjenljivu oblačnost. Popodne se očekuje kratkotrajna kiša ili lokalni pljuskovi, ponegdje. Vjetar slab, istočni. Minmalna temperatura vazduha oko 17°C, najviša dnevna oko 28°C.

Izmjene u saobraćaju

OBUSTAVA SAOBRAĆAJA OD 4. JUNA 2018. GODINE:

Od 4. do 12. juna 2018. godine, biće obustavljen saobraćaj u Ulici Ada, na dijelu od prvog skretanja desno (nakon mosta) do skretanja lijevo (nakon pruge), gledano od mosta na rijeci Vrbas, zbog izgradnje trotoara od mosta na rijeci Vrbas do Gradskog olimpijskog bazena. Nakon toga, od 13. juna do 15.jula, radovi će se izvoditi na način da će biti naizmjenično propuštanje vozila u zoni izvođenja radova.

OBUSTAVE SAOBRAĆAJA OD 10. APRILA 2018. GODINE:

Zbog izgradnje podzemne infrastrukture u okviru izgradnje puta za Priječane, od 10. aprila do 23. juna ove godine, na putu za Priječane, svakim radnim danom i subotom, u vremenu od 8.00 do 16.00 časova, biće obustavljen saobraćaj za sva vozila, osim za autobuse. Za vrijeme izvođenja radova biće postavljena privremena saobraćajna signalizacija. Autobusi na redovnoj liniji za Priječane, kao i na republičkim linijama za Veliko i Malo Blaško i Šušnjare, saobraćaće bez promjena, odnosno na njih se ne odnosi obustava saobraćaja.

U Ulici Stevana Bulajića, na dijelu od Ulice Jug Bogdana do Krfske ulice, obustavljen je saobraćaj za sva vozila. Razlog obustave saobraćaja je izvođenje radova podzemne infrastrukture u okviru izgradnje spoja stočnog tranzita. Za vrijeme izvođenja radova biće postavljena privremena saobraćajna signalizacija, saobraćaj će biti preusmjeren na alternativne saobraćajnice te se mole vozači za poštovanje iste, kao i za strpljenje i razumjevanje zbog otežanog odvijanja saobraćaja.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!