Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Politika

Dodik: Tužilaštvo neopravdano dugo drži predmet u vezi sa stradanjem Davida Dragičevića (VIDEO)

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da tužilaštvo u Banjoj Luci neopravdano dugo drži predmet u vezi sa stradanjem Davida Dragičevića u fazi u kojoj je sada, te da je kompletan slučaj stavilo u neku mistiku.

“Od početka smatram da je to pitanje stvar tužilaštva, koje, nažalost, neopravdano dugo taj predmet drži u fazi u kojoj drži.

Policija je uradila svoj dio posla i sada je na tužilaštvu da zaključi, odnosno okvalifikuje ili neokvalifikuje djelo, nastavi ili obustavi istragu. Šta će tužilaštvo uraditi i šta će preduzeti, to je uvijek bila njihova stvar”, rekao je Dodik odgovarajući na pitanje novinara da prokomentariše činjenicu da se tužilaštvo još nije izjasnilo u vezi sa stradanjem Davida Dragičevića.

U svakom slučaju, istakao je Dodik, kada se tužilaštvo i oglasi, ostaje otvoreno pitanje zašto je istraga tako dugo trajalo.

“Ja sam borac protiv neefikasnog tužilaštva u posljednjih 10 godina i to već svi znaju. Mislim da se ovaj put pokazalo da je tužilaštvo stavilo, da na kažem veo tajne, ali stavilo je neku mistiku nad kompletnim slučajem i smatram da taj predmet treba što prije završiti”, ocijenio je Dodik.

(srna/rtrs)

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button