Banjaluka

Zatvorena grupa Pravda za Davida

Grupa Pravda za Davida je od nedjelje “zatvorena grupa”. Veliki broj članova grupe, koja broji skoro 330 000 duša, je zabrinuto pitalo o čemu se radi.
Danas smo kontaktirali grupu Pravda za Davida i tražili pojašnjenje.

Objasnili su nam da grupa nije zatvorena nego samo zatvorenog tipa. Naime, grupe na Facebooku mogu biti javne ili zatvorene odnosno privatne. Javnim grupama može pristuputi svako, čitati komentare i objave ali za objavljivanje i komentarisanje je potrebno da se osoba učlani. Kod privatnih ili zatvorenih grupa, sve objave i postovi su zatvoreni odnosno nevidljivi svima osim članovima grupe. 

Na ovaj korak su se, kako ekskluzivno za GlasBanjaluke pojašnjavaju iz grupe Pravda za Davida, odlučili da bi pokušali stati na kraj raznim praćenjima i špijuniranjem. Dosta nam je, kažu, virenja, ko je šta napisao, lajkao, komentarisao ili uslikao i prenošenja dalje. Ovako, ako žele da vide šta se piše i objavljuje, neka se slobodno učlane – pojašnjavaju.
– Mi smo ljudi čistih srca i ispravnih namjera, nemamo šta kriti, za razliku od onih koji nas prate i prenose svojim šefovima – kažu članovi grupe Pravda za Davida.

Loading...

– Dosta nam je pokušaja sabotiranja grupe, lažnih profila koji komentarišu sa ciljem sa izazovu svađe i nepovjerenje u grupi, te onih koji na sve načine pokušavaju da oblate Đakca. Na žalost, nismo svi tu iz istih razloga. Naši stavovi su jasni i želimo da saznamo ko je ubio Davida i da se kazne i ubice i saučesnici – poručila je jedna od Davidovih 12 veličanstvenih, Jovana Šarić

– Vjerujem da se mnogi pitaju zašto na Trgu ćutimo, pa da pojasnim. Devedeset pet dana svaki dan ukazujemo na SVIREPO UBISTVO Davida Dragičevića, dok oni koji treba da ga riješe ćute.
Odlučili smo da sada mi ćutimo i damo im priliku da do 7. jula urade ispravnu stvar bez “našeg pritiska” i time pokažu da su dostojni institucija u kojima rade – rekla nam je Mila Šarić.

– Dakle, samo još jednom, grupa nije zatvorena nego zatvorenog tipa. Zatvorena neće biti dok god zlikovci i ubice ne izađu na svjetlo istine i pravde – poručuju iz grupe Pravda za Davida

(foto: Sara Ros, Zoran Borojević)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!