Kultura

Utakmice završnice Svjetskog prvenstva u Rusiji na Fudbalskoj areni!

Sportsko zabavno ljeto Fudbalske arene u preuređenom kompleksu sportskih terena vodenog parka Aquana u Banjaluci ulazi u završnicu sa utakmicama četvrtfinala, borbom za treće mjesto i velikim finalom Svjetskog prvenstva Rusija 2018!

Sve je spremno za najuzbudljivije trenutke Svjetskog prvenstva u fudbalu i na Fudbalskoj areni, prostoru sa kapacitetom od gotovo 1000 posjetilaca, sa barom i restoranom, fudbalskim terenima sa tribinama i uređenim prostorom za praćenje fudbalskih utakmica uz veliki led ekran i sjajnu ponudu hrane i pića!

Loading...

Nažalost zbog loših vremenskih uslova najavljenu svirku jednog od najboljih cover bendova na ovim prostorima, fenomenalnih The Babe Barbarella morali smo odgoditi ali sa dolaskom pravog ljeta stvoreni su uslovi da ih napokon ugostimo na sportskim terenima Aquane! 

U četvrtak, 5. jula vas pozivamo na spektakl koji je rezervisan za 20 časova i častimo svirkom Lady D! Lady D jedan je od najkvalitetnijih cover bendova na ovim prostorima čija nevjerovatna energija i istančan ukus kod izbora kompozicija i najzahtjevnije slušaoce ostave bez teksta. Obilježavaju svojim nastupima jedan period rock’n’roll i blues zvuka u gradu na Vrbasu i svakako će rezdrmati i najuspavanije ovog ljeta na Fudbalskoj areni. Ulaz je besplatan!

Besplatne su i prijave na sportske turnire koje organizujemo na Fudbalskoj areni! Podsjećamo da vas na sportskim terenima Aquana očekuju bogati dnevni sadržaji poput sportskih turnira za rekreativce svih starosnih kategorija u fudbalu, stolnom fudbalu i ‘živim čovicama’, turnira u Sony Play Station 4, atletskih igara i drugih sadržaja koji su ovaj prostor pretvorili u jedinstvenu zonu zabave za ljubitelje sporta i fudbala svih uzrasta i svih generacija. 

Prijave na pomenutue turnire su moguće svakog dana na Fudbalskoj areni, a više informacija možete pronaći na nalozima Fudbalske arene na društvenim mrežama i požurite, jer vas i tamo čekaju vrijedni pokloni!

Društveni, sportski i turistički potencijal Fudbalske arene kao jedinstvenog događaja na ovim prostorima prepoznali su i Grad Banja Luka, Turistička organizacija Banja Luka i Atletski klub.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!