Društvo

Zdenka Gojković na čelu Savjeta za zdravstvo

Potpredsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije u Banjaluci Zdenka Gojković izabrana je za predsjednika Savjeta za zdravstvo Gradskog odbora stranke.

Na konstitutivnoj sjednici za zamjenika predsjednika Savjeta izabrana je Tanja Savić, a za sekretara Nikola Vukčević, saopšteno je iz Gradskog odbora Socijalističke partije u Banjaluci.

Loading...

Gojkovićeva, koja je i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, rekla je da je usvojen poslovnik o radu Savjeta, kao i plan i program rada za predstojeći period.

Ona je istakla da je formiranje Savjeta za zdravstvo dio politike Socijalističke partije čiji je cilj da o konkretnim problemima odlučuju ljudi iz struke, koji iza sebe imaju rezultate u radu i koji na ovaj način mogu da doprinesu rješavanju nekih od najvećih problema u svojim oblastima djelovanja.

“Kada je riječ o zdravstvenoj zaštiti i prevencija, u našem timu imamo stručnjake koji će znati da daju odgovore na aktuelna pitanja. Timskim radom borićemo se da dođemo do najboljih rješenja”, istakla je Gojkovićeva.

U Gradskom odboru Socijalističke partije Banjaluka ranije su najavili da će omogućiti da struka ima glavnu riječ u rješavanju nekih od najvažnijih problema građana.

Uz Gradskog odbora navode da, osim Savjeta za zdravstvo, socijalisti formiraju i savjete za predškolsko, osnovno i srednje obrazovanje, privredu, kulturu, sport i penzionere.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!