Magazin

Kendall Jenner s momkom Benom Simmonsom unajmljuje vilu za 55.000 dolara mjesečno

Popularna manekenka i televizijska zvijezda Kendall Jenner odnedavno se uselila u novi dom u Los Angelesu s momkom Benom Simmonsom s kojim plaća kiriju čak 55.000 dolara mjesečno.

Luksuzna vila u koju su se smjestili atraktivna Amerikanka i NBA zvijezda ima pet spavaćih soba, šest kupatila, veliki devni boravak, kuhinju i trpezariju. Kompletan prostor izgleda veoma moderno i ispunjen je skupocjenim namještajem. Prostor ispred kuće također je uređen veoma otmjeno. 

Ispred kuće je velika terasa i bazen s pogledom na Los Angeles i planine iznad grada.

Loading...

Kendall je vrlo tajnovita kada je riječ o njenoj vezi s Benom i novim odlukama u životu zbog čega u medijima nije govoria ništa o njenom novom domu.

Ben je inače NBA košarkaš koji igra za Philadelphiu. Prije njega Kendall je bila u vezi s još jednom NBA zvijezdom, Blakeom Griffinom.

Kendall i Ben su tek nekoliko mjeseci zajedno, a nedavno su viđeni na večeri u Hotelu Beverly Hills.

Victorijina anđelica vješto krije svoje ljubavne veze, za razliku od svojih sestara. Do sada su je povezivali s reperom ASAP Rockyjem te pjevačima Justinom Bieberom i Harryjem Stylesom. 

(klix.ba)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!