Banjaluka

Sto drugi dan, poruka sa Trga: Policajci, imate priliku da stanete uz svoj narod (VIDEO/FOTO)

Sto drugi dan okupljanja grupe Pravda za Davida, u pomen nastradalog Davida Dragičevića protekao je bez Davidovog oca, Davora Dragičevića. Članovi grupe Pravda za Davida su se obratili sugrađanima riječima:

Dragi naš Davide, dušo naša, dušo Davorova i Suzanina. Sto drugi dan na Davidovom trgu, mirno, ponosno i dostojanstveno. 

– Naš lav Davor je večeras na BN televiziji, uživo u emisiji puls u 21 čas, pa iz tog razloga nije sa nama. A mi i dalje tražimo dvije riječi – kada saznamo istinu pravda će doći sama.

– Pozivamo sve ljude da 7. jula dođu na miran i dostojanstven veliki skup. Pozivamo institucije da rade svoj posao.

– Tužilaštvu treba 99 dana da okvalifikuje djelo, MUP-u nakon teške i mukotrpne istrage treba pet dana da ustanovi gdje je otišlo pismo od Suda do MUP-a.

– Svi znaju šta piše u pismu osim ministra Dragana Lukača i policije. E to nam je policija ali u policiji ima 90 posto časnih ljudi.

– Policajci imate priliku da stanete uz narod, uz svoj narod i riješite se onih koji bacaju veliku ljagu na vas. Nekada smo se osjećali sigurno kada vidimo policiju, sada se strijepimo i plašimo. 

– Na velikom skupu ne mičemo se sa Trga, i ne dozvolite da vas neko odgovori ili uplaši. Sve što vidimo ovdje je naše, ništa nećemo rušiti jer mi smo ti koji se ovdje mirno i dostojanstveno borimo i to ćemo pokazati i 7. jula. Ostajemo ovdje i idemo do kraja – poručeno je večeras sa Trga od strane grupe pravda za Davida.

(foto: Zoran Borojević)

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!