Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Društvo

Nakon ministara i Ustavni sud RS se časti limuzinom

Nakon većine ministara u Vladi Republike Srpske, novom skupocjenom limuzinom počastiće se i Ustavni sud RS. Za automobil sa pogonom na sva četiri točka, elektro podešavanjem i grijanjem prednjih sjedišta, te senzorima za parkiranje sud planira da izdvoji 81.900 KM.

Dok iz budžeta čeka novac za početak izgradnje zgrade, Ustavni sud RS raspisao je tender za kupovinu vozila, a zainteresovanim fimama do 6. avgusta ostavio rok za dostavljanje ponuda. 

Procijenjena vrijednost automobila bez PDV-a iznosi 70.000 KM.

Ustavni sud planira da kupi automobil sa dizel motorom, crne metalik boje sa automatskim mjenjačem.

Kada je u pitanju dodatna oprema, automobil treba da ima elektronsku kontrolu stabilizacije, elektronsku parkirnu kočnicu sa asistencijom za vožnju uz brdo, elektronsku blokadu motora, fabrički ugrađen radio CD plus MP3 uređaj sa čitačem memorijskih kartica, sa ekranom osjetljivim na dodir minimalne veličine osam inča, minimalno osam zvučnika.

Fabrički integrisana navigacija, putni računar, hromirane lajsne oko prozora, elektro podešavanje prednjih sjedišta podesivih po visini i sa podešavanjem lumbalni dio leđa, elektro podesiva i grijana vanjska ogledala sa automatskim zatamljenjem na vozačevoj strani, senzor za kišu i svjetlo, samo je još dio opreme koju automobil Ustavnog suda treba da ima. 

(capital)

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button