Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Društvo

Danas oblačno sa kišom, na planinama i snijegom

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti oblačno i hladnije vrijeme sa kišom, na planinama i sa snijegom, a najviša dnevna temperatura biće od sedam do 15 stepeni Celzijusovih.

Uz zahlađenje, popodne će ponegdje kiša preći u snijeg i susnježicu i u nižim krajevima, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Najviša dnevna temperatura biće od sedam do 15 stepeni Celzijusovih, u planinama do četiri, a popodne temperatura u svim krajevima u osjetnom padu.

Duvaće slab vjetar južnog smjera, koji će popodne mijenjati smjer na istok i sjeveroistok umjerene jačine. U noći na utorak jačanje bure, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Meteoalarm izdao je narandžasto upozorenje za područja Banjaluke, Trebinja, Mostara i Livna zbog mogućih udara vjetra brzine od 70 do 90 kilometara na čas, dok je za sva ostala područja Srpske i FBiH na snazi žuti meteoalarm koji upozorava na vjetar jačine 40 do 50 kilometara na čas.

Na području Tuzle i Višegrada žuti meteolarm upozorava i na veće količine kiše, od 20 do 40 litara po metru kvadratnom.

Temperatura vazduha jutros u 7.00 časova: Bjelašnica nula stepeni Celzijusovih, Sokolac tri, Čemerno četiri, Rudo i Han Pijesak pet, Gacko, Foča i Šipovo sedam, Sarajevo, Mrakovica i Novi Grad osam, Tuzla, Bileća, Drinić, Prijedor, Gradiška i Ribnik devet, Banjaluka, Mrkonjić Grad, Srbac, i Srebrenica, Zvornik i Bijeljina 10, Brčko i Trebinje 11, Mostar 12, Krupa na Uni 13 i Neum 14 stepeni Celzijusovih.

(SRNA)

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button