Magazin

Dnevni horoskop za 18. juli 2018: Biku je krevet najbolji sudija za mirenje sa partnerom, Lavu i Strijelcu se vraća stara ljubav, Vaga nesigurna u ljubav…

OVAN

POSAO: Isuviše ste materijalni i skloni dobroj kalkulaciji. Novac koji očekujete je u trenutnoj zadršci, ali ga zasigurno dobijate.
LJUBAV: U ljubavi ste dovoljno kalkulativni da nećete osjetiti ništa nepotrebno i čudno u ponašanju vašeg partnera.
ZDRAVLJE: Odlično

Loading...

BIK

POSAO: Volite da se bavite kreativnim poslom i na taj tretman ste već odavno navikli, ali možete da dođete u sukob sa kolegama koji ne dijele vaše mišljenje.
LJUBAV: Rado bi da se posvađate sa partnerom ponovo, ali druga strana je i nijema i gluha na vaša peckanja. Očekujte poboljšanje situacije već tokom popodneva, a krevet sve miri.
ZDRAVLJE: Potrebno vam je više fizičke aktivnosti.

BLIZANCI

POSAO: Na pravom ste putu! Pokušavate da uspijete na poslu koji obavljate. Imate podršku prijatelja, radnih kolega i nadređenih.
LJUBAV: Izazovi koje očekujete u ljubavnoj vezi su pomalo loše postavljeni i to zbog vašeg ponašanja. Morate se mijenjati, biti veći taktičar.
ZDRAVLJE: Opuštajte se.

RAK

POSAO: Imate jak stav za nešto solidnije aspekte na polju posla. Vodite ozbiljan razgovor sa svojim nadređenim i nije slučajno što ste se dovoljno otvorili na na tom putu.
LJUBAV: Imate izuzetno dobar stav koji vam daje danas vjetar u leđa. Partner vas podržava u većoj mjeri.
ZDRAVLJE: Pijte dovoljno tečnosti.

LAV

POSAO: Inercija kojom se vodite će biti loša po vas počevši od danas, pa u nekoliko narednih dana. Imate odlične ideje, ali nisu prilagođne vašem trenutnom ambijentu.
LJUBAV: Nije loša ideja da se vratite partneru od ranije i da pokušate mnogo toga da riješite na vrijeme.
ZDRAVLJE: Solidno

DJEVICA
POSAO: Koliko se budete potrudili u narednom periodu, u toj mjeri očekujte solidne novčane prilive. Sve zavisi od vas i vašeg angažmana.
LJUBAV: Dovoljno ste otvoreni prema partneru. Takvu otvorenost i pažnju očekujete i od partnera, ali niste zadovoljni.

ZDRAVLJE: Pazite se infekcije

VAGA

POSAO: Pokušavate da budete dovoljno otvoreni na putu svoga poslovnog cilja, ali isto tako i dovoljno kolegijalni. Potreban vam je veći entuzijazam.
LJUBAV: Skloni ste da se skrasite uz sadašnjeg partnera, ali druga strana nema jasan stav po pitanju vaše veze. Morate da budete dovoljno otvoreni kako bi dobili istinu, ili emociju ako je partner ima.
ZDRAVLJE: Potrebno vam je više fizičke aktivnosti

ŠKORPIJA

POSAO: Dodatno se iscrpljujete na segmentu gdje se odavno krećete uzlaznom linijom i ne žalite se. Pokušajte da se pasivnije ponašate kako bi ušli u bolji ambijent.
LJUBAV: Partnerski odnosi su uredu ukoliko se povremeno viđate i imate prijateljski stav prema toj osobi, ali nikako da napravite još jedan korak.
ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor.

STRIJELAC

POSAO: Vi ste pravi individulac u svom poslu koji obavljate već odavno. Oni koji traže novo radno mjesto mogu biti malo razočarani svojim izborom
LJUBAV: Neko od ranije danas će vam se pojaviti. Ovo je nedovršena karmička priča koju morate da sprovedete do kraja.
ZDRAVLJE: Pijte dovoljno tečnosto

JARAC

POSAO: Imat ćete određenu neprijatnost na poslu. Pokušajte da se izvučete od trenuitnog rješavanja problema jer se od vas traži pasivniji stav.
LJUBAV: Ukoliko ste u vezi sa jednom Škorpijom, možete imati veću blokadu od te osobe. Očekujte razrješenje emotivne strane tokom večeri.
ZDRAVLJE: bez promjena.

VODOLIJA

POSAO: Isuviše ste skromni u odnosu na svoj potencijal. Pokažite se u najboljem svjetlu jer u tome je srž vase pokretačke energije i potencijala.
LJUBAV: Ukoliko ste u braku možete da budete pomalo ljubomorni na svoju drugu polovinu. Morate da budete u svemu tačni i jasni, ali su vam trenutno emocije nešto lošije.
ZDRAVLJE: Pazite se forsiranja u toku rekreacije.

RIBE

POSAO: Danas možete da riješite određeni problem koji je pravio veliku pometnju na vašem polju finansija. Imate podršku jednog Lava.
LJUBAV: Moguća je tajna ljubavna priča, zbog koje bi mogli upasti u problem. Morate biti odlučniji u ovakvoj situaciji, jer partner bi vam teško oprostio da sazna. Mami vas opasna igra.

ZDRAVLJE: Ne pretjerujte sa hladnim napicima.

 

(aura.ba)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!