Magazin

Dnevni horoskop 21. juli 2018: Ovan u dilemi: miriti se ili ne sa starom ljubavi, Djevica na izmaku snage, Strijelci, čuvajte se krađe!

OVAN
POSAO: Pokušavajući da dođete do bolje solucije na putu do uspjeha gubite veći elan nego obično. Pokušajte da riješite neke probleme na poslu posebnom taktikom i laganijim ritmom.
LJUBAV: Ne pokušavajte da se pomirite sa nekim od ranije. To bi vas posebno unazadilo u emotivnom smislu. Sve ste pokušali, nije išlo. Neće ni ubuduće!
ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da se počnete baviti rekreacijom.

BIK
POSAO: Ukoliko imate dodatne probleme na poslu, ne očajavajte. Sadašnje trzavice vam ne znače mnogo na putu do ličnog uspjeha. Morate da idete postepenim koracima.
LJUBAV: Pokušaj ljubomore od strane partnera ćete uspješno suzbiti pa makar vas to koštalo veze u kojoj se trenutno nalazite.
ZDRAVLJE: Solidno

BLIZANCI
POSAO: Polje privatnog biznisa je dosta naglašeno i to je vaša trenutna satisfakcija. Ne pokazujete veću dozu entuzijazma jer se ona svakako osjeća.
LJUBAV: Ukoliko ste spremni za jaču ljubavnu vezu ne odustajte od savoga plana koji vam daje vjetar u leđa. Jedna Djevica je odlična solucija.
ZDRAVLJE: U sjajnoj ste formi.

RAK
POSAO: Ukoliko ste dugo u poslovnoj priči koja vas otvara ka polju insotranstva onda ste na pravom putu da realizujete svoje snove.
LJUBAV: Ne morate da se družite sa ljudima koji vas ne podržavaju. Budite dosljedni sebi i svojim potrebama.
ZDRAVLJE: Vrtoglavica.

LAV
POSAO: Ukoliko ste na putu da pronađete posao koji vam odgovara vi ćete biti uspješni u svojoj namjeri ukoliko se budete vodili inercijom pobjednika.
LJUBAV: Vaš emotivni život nije zadovoljavajući. Budite dovoljno otvoreni prema partneru i priznajte da su se neke stvari dovoljno promijenile.
ZDRAVLJE: Stres.

DJEVICA
POSAO: Na izmaku ste snage kada je u pitanju vaše dodatno zaduženje. Ne pokušavajte da dokažete suprotno, jer u protivnom ćete biti na lošem putu.
LJUBAV: Imate volje da mnogo toga riješite bez veće buke. Ne podređujte život svom partneru koji vam ne daje veći povod za emocije koje očekujete o priželjkujete.
ZDRAVLJE: Pojačana nervosa.

VAGA
POSAO: Koliko je ispravna odluka kojom se vodite je nešto što ste sami birali kao izlaznu situaciju iz trenutnog miljea koji vam pravi dodatne probleme.
LJUBAV: Ukoliko ste sami ne odbijajte večernji izlazak sa osobom koja vam znači mnogo više. Pokazat ćete određenu dozu nezainteresovanosti.
ZDRAVLJE: Čuvajte se opekotina.-

ŠKORPIJA
POSAO: Ukoliko ste neko ko ne može trenutno da se postavi na solidan način, ne morate da očajavate i da se ponašate neprimjereno. Sve što vam se dešava je prolaznog karaktera.
LJUBAV: Možete imati pomalo neprijatno iznenađenje na polju ljubavi i pokušati da se što prije izvučete iz trenutne situacije koju možete da imate u narednom periodu.
ZDRAVLJE: Pokušavate da uđete u formu.

STRIJELAC
POSAO: Komplikacije oko novca mogu da se nastave. Pazite da vas neko ne pokrade u slučaju da ga posjedujete u većoj mjeri.
LJUBAV: Partner je pomalo ljubomoran i ne želi da se opusti i da vam prući nešto više. Morate da budete strpljiviji…
ZDRAVLJE: Prekontrolišite bubrege.

JARAC
POSAO: Koliko budete u potpunosti vladali situacijom, u tom duhu ćete nešto više i postići. U suštini nemate na koga da se oslonite.
LJUBAV: Imate osjećaj da dobijate sitnice i da vam ne pada na pamet da trenutno nešto mijenjate. Morate da budete dovoljno otvoreni za neku novu priliku.
ZDRAVLJE: Jetra vam je loše postavljena.

VODOLIJA
POSAO: Ukoliko postoji neko ko bi vas podržao u poslu, poslušajte ga i njegov savjet strogo slijedite. Morate da budete dovoljno otvoreni u priči koja vam se na momente i ne dopada.
LJUBAV: I suviše ste zahtjevni za partnera koji ne može da vas podrži u onome u čemu ste najbolji. Pokušajte nešto sami za sebe da uradite.
ZDRAVLJE: Pojačana glavobolja.

RIBE
POSAO: Pokušavate da postavite stvari na pravo mjesto. Na toj odluci ćete morati da radite malo više i da na kraju izvučete pouku koja će da ostavi snažan utisak na druge u vašem okruženju
LJUBAV: Danas ne pokazujete ni najmanju dozu entuzijazma u ljubavnom životu. Ali, se zato pretjerano žalite na partnera koji je od nedavno prisutan u vešem dijelu emotivnog života.
ZDRAVLJE: Sve je uredu.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!