Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Politika

Borenović: Građanima obezbijediti posao

Istakao je da građani žele normalan život, da žive od svog rada, da mogu da ostanu u Republici Srpskoj

Predsjednik Partije demokratskog progresa /PDP/ Branislav Borenović izjavio je danas u Zvorniku da građanima treba obezbijediti posao i omogućiti im da žive od svog rada, te da ova stranka ima program obnove Srpske.

Borenović je naveo da su posao, dostojanstvo, pravda, odgovorna vlast koja će obnoviti Republiku Srpsku i ispuniti potrebe ljudi ključne poruke PDP-a, te da su to i zahtjevi građana širom Srpske.

On je istakao da građani žele normalan život, da žive od svog rada, da mogu da ostanu u Republici Srpskoj.

“Građanima treba obezbijediti kvalitetan i solidan posao, omogućiti im da u skladu sa podsticajnom politikom razvijaju poljoprivrednu proizvodnju, što je naročito važno za ovaj dio Republike Srpske”, rekao je Borenović novinarima u Zvorniku, gdje je PDP organizovao skup “Razgovori sa građanima”.

On je pojasnio da sa ključnim ljudima iz PDP-a obilazi Zvornik i Bratunac da posjeti seoske i gradske mjesne zajednice i da u direktnom razgovoru sa ljudima vidi koja su njihova ključna očekivanja od narednih izbora i šta ih najviše interesuje.

Borenović je izrazio očekivanja da će PDP potvrditi mandat u Narodnoj skupštini Republike Srpske u Izbornoj jedinici sedam, te da će imati dovoljan broj glasova da bude parlamentarna stranka na nivou BiH.

“Ubijeđeni smo da će Mladen Ivanić i Vukota Govedarica odnijeti veliku pobjedu u Zvorniku u Izbornoj jedinici sedam”, rekao je Borenović.

Poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Dragan Galić rekao je da ovu stranku interesuju ključne ekonomske teme, odnosno da građani dođu do posla, rade i planiraju zdrav porodični život.

Sa građanima je razgovarao i predsjednik Gradskog odbora PDP-a u Zvorniku Darko Pašalić.

Izvor
Srna
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button