Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Društvo

Majka Suzana: Lepir je potvrdio da je David ubijen! (VIDEO)

Sto dvadeset i peti dan okupljanja građana na centralnom banjalučkom trgu.

Dragi moj, sine dušo moja!
Dragi naš Davide, dušo naša! – kazao je Davor.

Napomenuo je da je saučesništvo u ubistvu teži zločin od ubistva i podsjetio da je kazna za ovo djelo predviđena do 45 godina robije.

– Htio bih se zahvaliti svima vama, što ste sto dvadeset i pet dana sa nama i što nam dajete podršku. Svim ljudima iz BiH i regiona koji dolaze, hvala i bajkerima koji su opet sa nama večeras na trgu – rekao je Davor. 

– Znam da su juče mnogi bili zgranuti, iznenađeni i sa osjećam gađenja poslije onog intervjua. Morate shvatiti da je to tako. Svi me zovu i kažu da ne mogu vjerovati.

– Vjerujte! Vjerujte ko Vam je predsjednik! – povikao je on.

– I sva ona njegova saopštenja od juče, da on tako i misli. Imam čast, dostojanstvo i obraz, ne želim uopšte da ulazim u ničiji privatni život, tako i njegov. A materijala imam na pretek.

“Šta hoće Davor Dragičević? Ubili su mu jedno dijete, ima ih još dvoje. Nek’ slavi slavu, nek’ zapali svijeću…nek’ se veseli.”

– Ne znam samo kako, Predsjedniče? Ja znam da je za vas David Dragičević samo brojka i statistika.

– Ali znajte vi, ubice i zločinci, da ste mi otrgli dušu moju. To kako vi shvatate, vaše roditeljstvo i vašu djecu, to je lično vaša stvar. Vi ste mi oteli i na kraju ubili moje dijete, moju dušu. Davida Dragičevića, ja, Davor Dragičević, vam nikada neću oprostiti a kamoli zaboraviti. Vi ste sotone i ubice, vi i mi nikada nećemo biti jedno – rekao je Davor a okupljeni građani pozdravili velikim aplauzom. 

Majka Suzana

Poželjela je dobro veče, dobrim ljudima.
– Večeras želim da se obratim svima onim koji se pitaju šta mi više tražimo na Trgu. Šta mi tražimo na Trgu? Istinu koju znamo. Tražimo pravdu za naše dijete. Tražimo pravdu za svu našu djecu, da više ni jedan roditelj ne doživi što smo mi doživjeli. Kažu institucije rade svoj posao, a ja sam juče po prvi put dala izjavu za tužilaštvo.

Prvi put, poslije četiri mjeseca, kako nema mog djeteta…prvi put su mene, za četiri mjeseca, kao majku, pitali šta je bilo.

– To su institucije koje rade svoj posao, rekla je ona

– Pitala sam Lepira, šta se desilo mom djetetu, da mi kaže u lice. Rekao mi je “Ubijen je.” Tražila sam od njih da izađu u javnost da demantuju onu sramnu konferenciju gdje su rekli da je moj sin narkoman, lopov i samoubica. Rekli su da će vidjeti da urade nešto po tom pitanju.

– Želim da kažem, u ime nas roditelja i grupe Pravda za Davida, objavljuju se kojekakve neprimjerene stvari, potpisuju se u ime grupe. Pa bi poručila svima, svako imenom i prezimenom neka stoji iza svoje izjave, da grupa Pravda za Davida ne stoji iza sramnih izjava koje su bile. Ne želimo da se neko krije iza grupe, budite sve što mislite i kažite ali se potpišite.

– Kažu da rušimo Republiku, da primamo pare…ja ne djelim pare. Ako je neko primio pare ovdje neka digne ruku. Kažu rušitelji Republike. Da li ja, kao majka koja stojim ovdje i tražim da se sazna istina za smrt moga sina, rušim Republiku? Da li ja, kao majka koja ne želi da joj dijete ne ostane zapamćen kao narkoman, rušim Republiku? – upitala je majka Suzana. 

– Juče mi je pravnica rekla da je pričala sa psihologom. Kaže veći šok od smrti djeteta je ova borba da se odbrani čast djeteta. Ne mogu, jednostvno. Kakav čovjek moraš da budeš, da oca i majku proglasiš rušiteljima, koji sto dvadeset pet dana, mirno i dostojanstveno stojimo ovdje? Riješite ubistvo Davida, niko na trgu više neće stajati.

Daniela Ratešić Došen je pročitala Pismo samohrane majke, koje smo danas objavili. Pismo možete pročitati na sljedećem linku: Daniela Ratešić Došen: Pismo samohrane majke

Potom se Davor ponovo obratio sugrađanima

– Jučerašnji intervju je, svima vam je jasno, potez očajnika, davljenika, koji se koprca u svom blatu. Kako ide dalje, opet ta ulica, opet pronađen kilogram marihuane. Mi imamo logiku a vi sa svojom ste dokazali ko ste i šta ste. – rekao je Davor aludirajući na današnju vijest da je u apartmanu Vesto u ulici Velibora Janjetovića Janje pronađeno kilogram marihuane.

Majka Suzana je dodala

– Poslije jučerašnjeg intervjua, mislila sam ne komentarisati, njih treba samo pustiti da pričaju. Vjerovatno se svi sjećate priče od prije par godina. “Digao sam za sina kredit, tri miliona da ne bude narkoman”.

– A šta je sa našom djecom, ko će našoj djeci dati tri miliona da ne budu narkomani? Ko će ovu djecu uputiti na pravi put? Pa roditelji sa puno ljubavi, sa srcem

– On je sada najveći privatnik, preduzetnik. Mom djetetu nije mogao dati tata tri miliona ali mu je dao ljubav – poručila je.

Zatim je Ozren Perduv na Trgu pročitao Davidovu molitvu. 

Majka Suzana je upitala građane: “Šta mislite da li njegov sin zna da napiše ovakvu molitvu? Da li je u stanju da napiše?” i dodala “Ovo pokazuje koliko je ljubavi moj sin imao u sebi.”.

“Šta hoće Davor Dragičević? Ubili su mu jedno dijete, ima ih još dvoje. Nek’ slavi slavu, nek’ zapali svijeću…nek’ se veseli.”

– reče Predsjednik, kazao je Davor.

(foto: Zoran Borojević)

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button