Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Društvo

Vukotić: Daću izjavu MUP-u u vezi sa upozorenjem o pripremi mog ubistva

Predsjednik Udruženja "Veterani Republike Srpske" Duško Vukotić najavio je da će Ministarstvu unutrašnjih poslova Srpske uskoro dati izjavu u vezi sa upozorenjem Udruženja "Veterani Republike Srbije" da se "vrše ozbiljne pripreme za njegovo ubistvo koje bi dovelo do međusrpskog sukoba u Banjaluci i međunarodne intervencije".

Vukotić je rekao Srni da su ga o tome obavijestili ljudi iz Udruženja “Veterani Republike Srbije”, koje okuplja mnoge njegove saborce i vojnike koji su bili u njegovoj jedinici tokom proteklog rata, a u koje ima veliko povjerenje.

“Rekli su da tu vijest smatraju vrlo ozbiljnom i da na to moraju upozoriti javnost. Ne mogu da se na njih ljutim, jer znam da su to uradili za moje dobro. A, zvaničnu izjavu ću dati MUP-u i, prije svega, očekujem zaštitu svoje porodice”, istakao je Vukotić.

On je naglasio da ovakvo upozorenje shvata ozbiljno, pogotovo što je od Udruženja “Veterani Republike Srbije” dobio informaciju da je riječ o ozbiljnim i vrlo kredibilnim izvorima iz Rusije.

“Nisam s njima kontaktirao, ali smatram ih vrlo ozbiljnim i vrlo kredibilnim”, istakao je Vukotić.

On je naveo da ga lično nije strah, ali da jeste kada je riječ o sigurnosti njegove porodice.

“Ne glumim hrabrog lika, ali kada izanaliziram izvore koji su poslali tu informaciju o pripremi mog ubistva, to smatram vrlo ozbiljnim i pouzdanim”, rekao je Vukotić.

Iz Udruženja “Veterani Republike Srbije” upozorili su da se “vrše vrlo ozbiljne pripreme za ubistvo Duška Vukotića koje bi dovelo do međusrpskog sukoba u Banjaluci i neizbježne međunarodne intervencije, čime bi bili spriječeni opšti izbori i onemogućena pobjeda Milorada Dodika za prvog ozbiljnog srpskog predstavnika u Sarajevu”.

Predsjednik “Veterana Srbije” Goran Vidojević izjavio je da informacije iz kredibilnog izvora ovog udruženja u Moskvi govore da je medijska kampanja za pripremu te namjere u toku, te da je kampanja motivisana “procjenom kreatora planiranog međusrpskog sukoba u Banjaluci da se žrtvi Davida Dragičevića, koja uglavnom okuplja pristalice prozapadne orijentacije, pridruži žrtva Vukotića koji se javno deklariše kao vođa patriotskog udruženja proruske orijentacije”.

Izvor
SRNA
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button