Banjaluka

Ograničenje 40 km/h samo nekoliko metara

Ekološka inspekcija obavezala Puteve RS da saniraju dio tranzita i naprave bukobran. Putevi izjavili žalbu na rješenje.

Putevi RS su potvrdili da su znak ograničenja brzine na 40 kilometara na sat na Zapadnom tranzitu postavili na osnovu rješenja banjalučke Ekološke inspekcije. Istim rjješenjem Putevima RS je naređena sanacija dijela tranzitnog puta i postavljanje bukobrana.

Putevi su, potvrđeno je u ovom javnom preduzeću, na to rješenje izjavili žalbu drugostepenom organu, Ministarstvu za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske.

Loading...

Putevi RS tvrde da znak ograničenja brzine na 40 kilometara na čas važi sve do kružnog toka na kojem se ukrštaju tranzitni put i put R 405 iako saobraćajni stručnjaci koje smo kontaktirali tvrde da znak ograničenja brzine po Zakonu o bezbjednosti saobraćaja na putevima BiH važi do prve sljedeće raskrsnice.

U slučaju novog znaka na tranzitu to bi bilo tek nekoliko metara jer odmah nakon znaka ograničenja slijedi raskrsnica na kojoj se mještani koji žive sa desne strane tranzita uključuju na tranzit i koji nemaju mogućnost da vide znak ograničenja brzine.

Izvor
Gerila.info
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!