Hronika

Prijedorčanin upućivao SMS prijetnje, pa sjekirom provalio u kuću

Prijedorska policija uhapsila je lice M.B. (42) iz Prijedora, zbog sumnje da je počinilo krivična djela ugrožavanje sigurnosti, oštećenje ili oduzimanje tuđe stvari i narušavanje nepovredivosti stana.

Iz Policijske uprave (PU) Prijedor je saopšteno da je tokom kriminalističke obrade utvrđeno da je osumnjičeno lice, u četvrtak, 16. avgusta, oko 13.00 časova, došlo u dvorište porodične kuće jednog lica iz Prijedora, te je sa namjerom da fizički napadne njegovu porodicu i njihovu imovinu, sjekirom provalilo ulazna vrata i ušlo u kuću, u kojoj se u tom momentu nisu nalazili ukućani.

Osumnjičeno lice je sjekirom u nekoliko prostorija oštetilo više različitih predmeta.

“Preduzimajući dalje mjere i radnje, takođe je utvrđeno, da je isto lice dan ranije, u srijedu, 15. avgusta, putem SMS poruke drugom licu uputilo prijetnje po život, čime je počinilo krivično djelo ugrožavanje sigurnosti”

,saopšteno je iz PU Prijedor.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, uz čiju saglasnost su preduzete potrebne mjere i radnje.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, osumnjičeno lice, čiji su inicijali M.B. je uz Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu predato na dalje postupanje dežurnom tužiocu Okružnog javnog tužilaštva Prijedor.

Izvor
NN
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!