Društvo

“Kako je meni kad mi uništite prezime, zatrte sjeme, saznaćete uskoro” (VIDEO/FOTO)

Kao i protekla četiri mjeseca i večeras se veći broj građana okupio na Trgu u Banjaluci kako bi podržali Davora Dragičevića da sazna ko je odgovoran za ubistvo njegovog sina Davida.

– Ovdje već 153 dana stojimo mirno i dostojanstveno i tražimo istinu i pravdu, a ništa još nismo dobili – rekao je Davor Dragičević večeras na Trgu Krajine.

Loading...

– Imam izjavu svjedoka iz Pekare, Iliću, David oko 2.30 nije ni prošao, niti ušao u pekaru. Znači i to ste montirali. On je tu prethodni dan bio. Da ste malo pametniji znali bi da je poslije ponoći šalterska prodaja – istakao je Davor.

On je zatim zagrmio “Majko gdje su ti sinovi, majko gdje su ti sinovi pitam?”.

– Moj je gore četiri mjeseca trune. Dokle mislite da ću ulaziti u praznu kuću, do kada mislite da ću ulaziti u njegovu praznu sobu. Neću još dugo imati i mir ni dostojanstvo- rekao je Davor.

– To što ste mu uradili, dabogda vam se sjeme zatrunilo. Ako neće bog, ja ću se pobrinuti za tebe i sebe – rekao je Davor.

Zatim se izvinio sinu što ga nije uspio spasiti.

– Moj sin je masakriran, ni u sanduk ga nisam mogao spustiti. On je strunuo. Ko god hoće nek vam oprosti. Nek oprosti i pop i sveštenik i hodža. Da imam 1.000 djece ovo vam neću oprostiti. Ni vama u skupštini ni cijelom MUP-u – poručio je Davor sa trga.

Davor je zatim rekao da mu ne daju informaciju ko je pozvao Davida u trenutku nestanka.

– Kojoj majci ste dali ispis poziva za njenog sina za godinu dana, a meni kome je sin masakriran ne date. Na skupštini je rečeno da kada se sazna istina da ćemo Suzana i ja ostati sami. E pa vi ćete za vijek vijekova ostati sami – rekao je Davor što je podržano gromoglasnim aplauzom.

I na večerašnjem okupljanju pročitana su pisma podrške, kao i Davidove pjesme.

Davor je i večeras ponovio riječi predsjednika RS o tome da treba nastaviti slavu, na šta su prisutni negodovali.

– Kako je meni kad mi uništite prezime, zatrte sjeme, saznaćete uskoro – rekao je Davor i dodao da će grupa “Pravda za Davida” trajati vječno.

(foto: Miroslav Mišo Blagojević)

Izvor
srpskainfo
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!