Hronika

U sudaru auta i traktora u Dragotinji povrijeđene dvije osobe

Dvije osobe povrijeđene su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u sinoć oko 20:40 u Dragotinji kada su se sudarili automobil i traktor.

– Na magistralnom putu Prijedor – Novi Grad, u mjestu Dragotinja, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putnički automobil VW Golf kojim je upravljalo lice M.K. (1989) iz Prijedora i radna mašina traktor kojom je upravljalo lice S.B. (1996) iz Prijedora. U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobio je vozač golfa M.K. dok je lice S.B. zadobilo lake tjelesne povrede – izjavila je Vesna Pačariz, portparol PU Prijedor.

Lice M.K. je zbog stepena povreda, nakon pružanja prve pomoći u bolnici “Dr Mladen Stojanović” Prijedor, upućeno u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske u Banjaluci.

Uviđaj su obavili pripadnici PS za bezbjednost saobraćaja iz Prijedora a na licu mjesta su intervenisali i pripadnici TVJ Prijedor.

(foto: Teritorijalna vatrogasna jedinica Prijedor)

Izvor
gradprijedor
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!