Politika

SNSD: SzP priprema priču o umiješanosti porodica kandidata SNSD-a u slučaj Dragičević

SNSD je saopštio da raspolaže pouzdanim informacijama da, s ciljem vođenja najprimitivnije kampanje i diskreditacije njihovih kandidata za srpskog člana Predsjedništva BiH i predsjednika Republike Srpske, “takozvani Savez za promjene i njihovi medijski egzekutori” planiraju plasiranje priče o umiješanosti članova porodica SNSD-ovih kandidata u slučaj stradanja Davida Dragičevića.

“Naznake za ovakvu prljavu kampanju nedavno je dala i opskurna `Rikošet produkcija` iz Srbije na društvenim mrežama, gdje se ova laž i plasira u medijski prostor Republike Srpske i Srbije”, navedeno je u saopštenju.

Loading...

U SNSD-u ističu da svakodnevni pozivi na linč sa Trga Krajine i stvaranje incidentne atmosfere govore u prilog postojanja scenarija da se u završnici kampanje, prije izborne tišine, “gnusnim lažima pokuša uticati na glasače i time bar malo popravi katastrofalan izborni rejting saraj-čaršijske koalicije koja se naziva i Savez za promjene”.

SNSD je pozvao javnost da ne pristane i osudi ovakav, do sada neviđen primitivizam i orkestriranu prljavštinu obilato pomognutu sredstvima iz stranih ambasada, a nadležno tužilaštvo da što prije rasvijetli slučaj kako bi prestala njegova zloupotreba u političke svrhe.

“Vjerujemo da će narod Republike Srpske one koji su u nedostatku bilo kakvog političkog programa sve karte stavili na laž i podmetanja, 7. oktobra poslati na mjesto koje zaslužuju, a to je politička istorija”, dodaje se u saopštenju.

Izvor
RTRS
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!