Društvo

SZP: Vrijeme da sa riječi pređemo na djela

Kandidati SzP za predsjednika Republike Srpske i člana Predsjedništva BiH iz RS Vukota Govedarica i Mladen Ivanić svečano su otvorili izbornu kampanju u parku „Petar Kočić“ u Banjaluci, te ovom prilikom poručili da žele demokratsku pobjedu na Opštim izborima 2018. godine i bolju budućnost za RS.

– Ja danas, zajedno sa svojim koalicionim partnerima, zajedno sa narodom Banjaluke i RS potpisujem ugovor sa narodom i taj ugovor je garancija da ono što mislim, to govorim, a ono što govorim, to ću da radim. Vrijeme je da pređemo sa riječi na djela – poručio je predsjednik Srpske demokratske stranke i kandidat SzP za predsjednika RS Vukota Govedarica.

On je dodao da je uvjeren u jednu dostojanstvenu budućnost građana RS poslije 7. oktobra i izbora kojima idemo u susret.

– Danas krećemo u najveću mirnodobsku bitku poslije postanka RS, koja se Bogu hvala ne vodi oružjem, već se vodi znanjem i obrazovanjem, poštenjem i čestitosti, vodi se radom, marljivošću i odgovornošću – kazao je Govedarica.

Kandidat SzP za člana Predsjedništva BiH i aktuelni član Predsjedništva Mladen Ivanić vjeruje da može i da će biti bolje, uz, kako kaže, malo više reda i rada.

– Umjesto prošlosti da gledamo u budućnost, umjesto izolovanosti da budemo dio savremenog društva, umjesto da se bavimo besmislenim stvarima, da se bavimo ekonomijom, razvojem. Vukota Govedarica i ja možemo biti simboli toga, a ugovor koji je danas potpisan sa narodom je dokument koji će nas obavezati da poštujemo narod i principe iza kojih stojimo – istakao je Ivanić.

Predsjednik NDP-a Dragan Čavić kaže da su izbori 2018. godine izbori za promjenu stanja u RS.

– Zrelo je vrijeme za promjenu i kidanje stereotipa. Pozivam građane RS da izađu i glasaju i da zajedno idemo ka budućnosti. Mi imamo za to kapacitet i u kratkom vremenskom periodu može doći do pomaka u svim segmentima u RS, ekonomskom, socijalnom i kulturnom – zaključio je Čavić.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!