Politika

Stanivuković: Prvi put se osjećam ugroženim

Vi znate da se moj rad bazira na performansima i ukazujem na nepravilnosti društva

Draško Stanivuković, član PDP i kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini RS, nakon današnjeg incidenta u Čelincu, održao je konferenciju za novinare na kojoj su pristusvovali i Mladen Ivanić, počasni član PDP-a i Borislav Borenović, predsjednik PDP.

“Prvi put se osjećam ugroženim, nikoga nisam uvrijedio, imam pravo da budem tu kao i svaki drugi građanin”, izjavio je Stanivuković.

“Vi znate da se moj rad bazira na performansima i ukazujem na nepravilnosti društva. Najavio sam da ću doći na presijecanje vrpce i udarim kamen temeljac jer je to i moj novac. Pažljivo sam slušao govor i čekao da se govor završi da i ja postavim kamen i presiječem vrpcu, a uz mene su bila dva prijatelja koji su uhapšeni, objasnio je Stanivuković.

“Predsjednik mi je prišao, povio glavu i rekao pogrešne riječi, vidio telefon, udario u telefon i po ramenu. Onda su me počeli vrijeđati u obezbjeđenju i njegov šef obezbjeđenja mi je opsovao majku”, riječi su kojima je Stanivuković opisao današnji incident.

Lideri Saveza za pobjedu najoštrije su osudili današnji napad

Lideri Saveza za pobjedu najoštrije su osudili današnji napad predsjednika Saveza nezavisnih socijaldemokrata i Republike Srpske Milorada Dodika i njegovog obezbjeđenja na odbornika Patrije demokratskog progresa u Skupštini Grada Banja Luka Draška Stanivukovića.

U Savezu za pobjedu ističu da su Dodiku trebala samo tri dana u predizbornoj kampanji da pokaže nasilničko lice i da nastavi tamo gdje su njegovi poslušnici stali – sa vrijeđanjem i batinanjem neistomišljenika. U Savezu za pobjedu smatraju da se sve odvija po uhodanom pravilu: udri svakoga ko nema člansku kartu SNSD-a!

Ne postoji nikakvo opravdanje za ovakav napad, a u Savezu za pobjedu osuđujemo pokušaj Radio-televizije Republike Srpske da objavom ekskluzivne vijesti u kojoj je nasilnik žrtva, a žrtva nasilnik opravda ovakvo ponašanje. Svako pravdanje Dodikovog nasilništva je nerazumno i uvredljivo.

Izvor
NNPDP
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!