Politika

Čavić na tribini u Banjaluci: Povećaćemo penzije za 10 odsto

Predsjednik NDP-a Dragan Čavić obećao je na predizbornoj tribini ove stranke u banjalučkom naselju Petrićevac od naredne godine povećanje penzija za 10 odsto svim penzionerima i vraćanje borcima prava na zagarantovanu penziju.

“Garantujem, u stanju smo da u idućoj godini obezbijedimo povećanje penzija za 10 odsto svim penzionerima i vratimo borcima pravo na zagarantovanu penziju, a što je na godišnjem nivou 140 miliona KM dodatnih sredstava koja mogu biti obezbijeđena uštedama u republičkom budžetu”, istakao je Čavić.

Loading...

On je naveo da će u okviru SzP-a, ukoliko ostvare izbornu pobjedu, NDP dati kandidata za predsjednika Vlade Republike Srpske.

Kandidat NDP-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice tri Aleksandar Lukić ukazao je na težak položaj socijalnih kategorija, boraca i penzionera, kao i na problem odlaska mladih.

Predsjednik Gradskog odbora NDP-a Banjaluka Krsto Jandrić rekao je da ova stranka ima potpuno jasan program za razvoj ekonomije u Srpskoj bez kojeg, kako je istakao, ne može biti razvoja ni u drugim segmentima.

Jandrić je uvjeren da će nakon 7. oktobra NDP imati priliku da realizuje ekonomski program koji će omogućiti opstanak mladih, novo zapošljavanje, te bolji standard svih građana Republike Srpske.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!