Banjaluka

Ivanić: Imamo plan za obnovu Srpske

Kandidat Saveza za pobjedu za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić poručio je večeras u Višegradu da ovaj savez ima konkretan plan za obnovu Srpske.

Ivanić je rekao da on i tim koji stoji iza njega i kandidata Saveza za pobjedu za predsjednika Republike Srpske Vukote Govedarice garantuju mir, sigurnost i ekonomsku stabilnost Srpske.

On je na predizbornom skupu Saveza za pobjedu pozvao ljude da izađu na izbore, jer samo tako, kako kaže, mogu da spriječe da neko drugi iskoristi njihov glasački listić.

Govedarica je rekao da Savez “idu u pobjedu, da rade i stvaraju sa poštenim i sposobnim ljudima koji su, prije svega, odgovorni”, saopšteno je iz Saveza za pobjedu.

On je rekao da je uvjeren da su na dobrom putu i da će 7. oktobra doći do konačnog cilja.
– Tada ćemo da trijumfujemo i sljedeći dan krećemo da radimo za Republiku Srpsku i to je ono što nam je danas najpotrebnije – istakao je Govedarica u obraćanju okupljenima u Višegradu.

Rogatica

Kandidat Saveza za pobjedu za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica rekao je večeras u Rogatici da je potrebno donijeti nove zakone o korištenju šumskih bogatstava i preradi drveta koji bi privukli investicije u ovaj sektor.

– Hoću da na ovom dijelu Srpske, Vlada Republike Srpske svojim aktivnostima zaposli 10.000 ljudi – rekao je Govedarica.

Kandidat Saveza za pobjedu za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić rekao je da energija i atmosfera koja vlada na predizbornim skupovima upućuju na to da će kandidati ovog saveza pobijediti na izborima.

– Uvjeren sam da ćemo gospodin Govedarica i ja pobijediti. To će se desiti jer se zalažemo za stvari koje su prijeko potrebne našem narodu – naveo je Ivanić.

Izvor
Srna
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!